Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Vyziabnutý Kevin zo Sám doma vydesil rodičov: Jeho život visí na vlásku!

Macaulay Culkin Zobraziť galériu (5)
Macaulay Culkin (Zdroj: Entertainment Tonight)

LOS ANGELES – Strach o jeho život! Desivé fotografie vyciveného Macaulayho Culkina (31) zasiahli jeho najbližších viac, ako si možno samotný herec uvedomuje. Zdrvení zostali najmä jeho odcudzení rodičia, ktorí sa vo veci synovho podlomeného zdravia cítia úplne bezmocní a obávajú sa toho najhoršieho.

Prežijú svojho syna? Pre rodiča je smrť vlastného dieťaťa tou najhoršou životnou skúsenosťou. Po zverejnení nevábnych fotografií detského hrdinu snímok Sám doma sa tejto nočnej mory obávajú aj Kit Culkin s manželkou Jeanette, ktorá je Macaulayho nevlastnou matkou. S potomkom už nie sú v kontakte približne 15 rokov, no jeho životný štýl a súčasný zovňajšok je pre nich obrovským šokom.

„Keď som tie fotky uvidela, povedala som si: ‘Och, nie, toto nie je dobré. Macaulay buď umiera na nejakú chorobu, alebo sa topí v drogách‘,“ priznala 68-ročná dôchodkyňa v otvorenom rozhovore pre denník The Sun. Narážala pritom na zábery z februára tohto roka, kedy známy tridsiatnik pripomínal už len zúboženú trosku. Situácia sa však príliš nezlepšila ani v súčasnosti. Médiá totiž závislosť na drogách berú v jeho prípade ako hotovú vec a dvíhajú varovný prst. Macaulayho obrane neverí ani Jeanette: „Dopočuli sme sa, že tie obvinenia popiera, ale určite berie drogy, vyzerá otrasne.“

Hercov neľahký osud najťažšie znáša otec Kit, ktorý sa sám nedávno ocitol blízko smrti. Prekonal totiž náročnú operáciu srdca, ktorá mu zachránila život. Teraz dúfa, že sa zotaví čím skôr a opätovne sa zblíži so svojím pokrvným synom. „Nemôže o tom hovoriť, príliš ho to zožiera. Samozrejme, že sa bojí, neustále sa oňho zaujíma,“ doplnila Jeanette. Otáznikom však zostáva, na koľko nezištná ich pomocná ruka v skutočnosti je. Rodičia sa totiž už počas detstva svojej hollywoodskej hviezdy dokázali značne priživiť a zabezpečiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu