Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Iveta Bartošová v šoku: Jej milenec si užíval s prostitútkami!

Domenico má slabosť pre Ivetu, ale aj pre prostitútky Zobraziť galériu (10)
Domenico má slabosť pre Ivetu, ale aj pre prostitútky

PRAHA – Nemá zábrany! Priateľ Ivety Bartošovej (45), taliansky šľachtic Domenico Martucci (35), sa veľkou diskrétnosťou pochváliť veru nemôže. Novinárom totiž na rovinu priznal, že si pravidelne užíval s ľahkými devami.

Prezradil všetko! Domenico má od distingvovaného šľachtica zjavne poriadne ďaleko. Pozornosť novinárov si užíva a neváha im prezradiť aj tie najintímnejšie detaily zo svojho života. „Keď som si dal v Česku rande, nikdy so mnou dievčatá nechceli nič mať. Báli sa toho, že som gróf, alebo im môj spôsob správania sa pripadal zvláštny. Nepatrím k mužom, ktorí po prvej večeri chcú ísť hneď do postele. Som romantik a im to asi naháňalo strach. Preto som bol asi dvadsaťkrát s prostitútkou,“ zdôveril sa Domenico webu Super.cz.

Tmavovlasý Talian však nezabudol podotknúť, že odkedy je s blond speváčkou, ľahké devy nevyhľadáva. „Keď mám teraz Ivetku, nemám dôvod za sex platiť. Ona je nežná, veľmi citlivá bytosť,“ rozplýval sa nad kvalitami svojej aktuálnej vyvolenej Domenico.

Ktovie, čo na záľubu v platenom sexe hovorí samotná speváčka. Navyše, Domenico zrejme nie je prvým mužom v jej živote, ktorý si obľúbil služby profesionálok. O láske k nevestincom sa hovorilo aj v súvislosti s Ivetiným exmanželom Jiřím Pomejem.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu