Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bartošová mala záchvat: Strach o jej život!

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (9)
Iveta Bartošová

PRAHA – Opäť v rukách psychiatra! Po návrate z Talianska sa síce zdalo, že Ivete Bartošovej (45) odpočinok prospel, opak je však pravdou. Momentálne sa jej život znova prevrátil naruby. Namiesto hosťovania v istom podniku sa speváčka ocitla pod lekárskym dohľadom – psychicky sa zrútila!

Na dohodnutú akciu nedorazila! Hoci česká speváčka mala byť vo štvrtok hlavným hosťom na otvorení istého pražského kasína, nakoniec o dobre platený kšeft prišla. Skutočný dôvod sa organizátori síce najskôr pokúšali ututlať, smutnú správu však médiám o niečo neskôr prezradil samotný manažér. Iveta skolabovala a lieči sa u odborníka!

„Môžem potvrdiť, že Iveta Bartošová je vzhľadom k svojmu vážnemu psychickému stavu v intenzívnej starostlivosti psychiatra Pavla Doubka,“ oznámil serveru Super.cz speváčkin manažér Richard Dušák. Ako dlho sa bude Iveta spamätávať tentoraz, zatiaľ známe nie je. Ľudia z interpretkinho okolia sa však obájajú o jej zdravie a o život.

„Mala paranoický záchvat. Dostala pocit, že ju niekto prenasleduje a chce sa jej vlámať do domu,“ priblížil vzniknutú situáciu nemenovaný zdroj. Príčinou je vraj starý známy Ivetin problém. „Doľahla na ňu samota, veď priateľ Domenico zostal zatiaľ v Taliansku. A ona nedokáže byť ani na chvíľu sama. Bojím sa, že sa raz Iveta nedokáže zdvihnúť. Snáď to tentokrát ešte zvládne,“ vyjadril sa manažér.

Výkyvy psychického zdravia Bartošovú sprevádzajú už niekoľko rokov. Ivetine záchvaty na vlastnej koži okúsila aj jej domáca, Zlata Golda Dvořáková, ktorá ich zmieňuje vo svojej knihe. Speváčka totiž odjakživa trpela strachom, že sa jej chcú vkradnúť do vily. A to aj napriek tomu, že vlastní jedno z najdokonalejších zabezpečovacích zariadení na trhu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu