Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

S Bartošovou je zle: Prevoz na psychiatriu... Priviazali ju k posteli!

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (3)
Iveta Bartošová

PRAHA - Zas je na tom horšie! Lekársky dozor, ani neustála spoločnosť v jej vile nepomohli. Česká speváčka Iveta Bartošová (45) musela v pondelok nastúpiť na psychiatrickú kliniku Lekárskej fakulty Karlovej univerzity v Prahe. A personál musel použiť poriadne tvrdé praktiky!

V utorok popoludní o tom informovala webová stránka iDNES.cz. Podľa manažéra speváčky Richarda Dušáka, s ktorým sa na tomto pobyte dohodla, by liečba mala byť "skutočne intenzívna a dlhodobejšia".

"Iveta Bartošová sa dostala po dlhodobejších problémoch do veľmi vážneho psychického a fyzického stavu. Podarilo sa nám ju spolu s najbližšími presvedčiť, aby podstúpila intenzívnu liečbu v špecializovanom nemocničnom zariadení," uviedol pre iDNES.cz Dušák.

Ako zistil portál blesk.cz, so speváčkou je to naozaj vážne. V utorok ráno totiž dostala hysterický záchvat. "Hádzala sebou, lapala po dychu. Bolo to tak vážne, že ju museli popruhmi pripútať k posteli," tvrdí zdroj internetového magazínu. Ani na toaletu vraj nemôže ísť Bartošová bez sprievodu.

Napriek všetkému však na klinike s bývalou popovou princeznou zaobchádzajú ako v rukavičkách. Vypratali celé oddelenie, aby mala Iveta súkromie a ostatní pacienti ju neobťažovali.

Štyridsaťpäťročná rodáčka z Čeladnej, ktorá v súčasnosti tvorí pár s Talianom Domenicom Martuccim, sa už pred štyrmi rokmi liečila na psychiatrii v Kroměříži zo závislosti na alkohole v kombinácii s liekmi. Tento rok na jar sa liečila aj u uznávaného psychiatra Pavla Doubka, ktorý sa v minulosti staral o Karla Svobodu, Petra Muka alebo Miloša Kopeckého. Ten jej mal pomôcť bojovať s prehnane úzkostnými stavmi, ktoré sa snažila zahnať alkoholom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu