Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

STRACH o ťažko chorého Bartošku (77): Zhoršenie zdravotného stavu... ZRUŠIL natáčanie filmu!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: česká televize)

PRAHA - Obľúbený český herec Jiří Bartoška (77) od minulého roka bojuje s rakovinou. Tá sa mu vrátila po dlhých 10 rokoch. O to viac fanúšikov vystrašila správa, že sa jeho zdravotný stav v týchto dňoch náhle zhoršil... Zrušil natáčanie nového filmu!

Galéria: Jiří Bartoška

Jiří Bartoška mal v piatok začať natáčať pokračovanie úspešnej komédie Teorie tygra. To však na poslednú chvíľu bolo zrušené... A nie prvýkrát. „Dnes ráno sme mali začať natáčať. A už druhýkrát štart odložili. Sú podstatnejšie veci, než je film. Kiež by sme na jeseň boli všetci zdraví,“ napísal na sociálnu sieť režisér filu Radej Bajgar. 

Táto informácia okamžite vystrašila komentujúcich, ktorí sa začali obávať o zdravie ťažko chorého Jiřího Bartošku. O ňom je totiž známe, že od minulého roka bojuje s rakovinou. „Môžeme potvrdiť, že ide o pána Bartošku,“ povedal českému Blesku Bajgar. „Ide o drobné zdravotné komplikácie, ešte pred niekoľkými dňami sa všetko vyvíjalo dobre, ale teraz je to trochu inak,“ dodal. 

A produkčný filmu naznačil, že herec sa aktuálne nachádza v nemocnici. „Pán Bartoška má akútnu indispozíciu, ale myslím, že by už po nedeli mal byť doma,“ potvrdil Blesku Petr Erben. Pracovné plány na budúci týždeň si Bartoška nezrušil. V utorok dokonca plánuje byť na tlačovej konferencii k filmovému festivalu v Karlovych Varoch. 

Natáčanie spomínaného filmu sa však odložilo až na jeseň. „Natáčať sa malo piatok, sobota a nedeľa, ale chceli sme pánovi Bartoškovi dať viac času na zotavenie, takže sme celé natáčanie nakoniec odsunuli na september,“ prezradil Erben a dodal, že nový termín natáčania nevolili len kvôli Bartoškovi, ale aj kvôli iným hercom, ktorí už mali naplánované na ďalšie dni záväzky. 

Jiří Bartoška v komédii Teorie tygra v roku 2016.
Zobraziť galériu (3)
Jiří Bartoška v komédii Teorie tygra v roku 2016.  (Zdroj: CinemArt)

Viac o téme: Jiří Bartoška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu