Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Intímne priznanie Tomáša Bezdedu: Má OBROVSKÝ... To myslí VÁŽNE?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V sobotu 20. apríla o 20.30 h na Jednotke uvidia diváci ďalšiu premiérovú epizódu obľúbenej súťažno-zábavnej relácie Záhady tela s moderátorom Mariánom Miezgom. Záhady tela oslavujú už svoje 7. narodeniny a tešia sa neutíchajúcej diváckej obľube. V štúdiu si svoje znalosti o ľudskom tele tentokrát preveria speváci: Tomáš Bezdeda s Emmou Drobnou a Zdenka Predná s Adamom Ďuricom.

Tomáš Bezdeda sa stal minulý rok hrdým otcom. Každý rodič vie, že voľného času je pri malom bábätku naozaj málo. Podľa slov jeho klaviristu Tomáš nepriberá, ale tatkovatie! Bez ostychu sa posťažoval. Moderátora Mariána Mizegu zaujímalo, ako je možné, že Bezdeda vyzerá stále rovnako. Aj napriek tomu, že od prvej Supertar uplynulo už 18 rokov, spevák sa nijak výrazne nezmenil.

Intímne priznanie Tomáša Bezdedu:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: RTVS)

Práve naopak. Aj napriek tomu, že aktuálne má 38-rokov, Tomáš pôsobí stále ako mladé "chlapčisko". Spevák vyzerá až neskutočne mladícky a "nezostarol" ani napriek tomu, že posledné mesiace sa venuje otcovským povinnostiam, keďže sa mu počas júna 2023 narodil syn. Tomáš sa ale napriek tomu priznal, že to nie je úplne tak, ako by sa mohlo zdať. Rodičovstvo sa na ňom vraj odrazilo a teraz má obrovský... Viac sa dozviete v našom videu nižšie! 

Intímne priznanie Tomáša Bezdedu: Má OBROVSKÝ... To myslí vážne? (Zdroj: RTVS )

Viac o téme: Tomáš BezdedaZáhady tela
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu