Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

TRAPAS slovenskej herečky počas vlastnej svadby: ZABUDLA na dôležitú vec!

Monika Szabó Horváthová
Monika Szabó Horváthová (Zdroj: Ján Zemiar)

VYSOKÉ TATRY - Minulý mesiac sa vydala po druhýkrát. Z herečky Moniky Horváthovej sa už v roku 2023 stala pani Szabó. S manželom Dominikom si najprv svoje áno povedali v kruhu najbližších. V marci to zopakovali opäť, no už v oveľa väčšom počte. Ako teraz priznala, veľký stres mala z toho, že na niečo zabudne. A tak sa aj stalo...

Monika Horváthová už od konca minulého roka hrdo nosí priezvisko Szabó. S dlhoročným partnerom Dominikom, s ktorým má jednu dcérku, si povedali áno najprv v kruhu blízkych v Bratislave a o pár mesiacov na to vo Vysokých Tatrách v luxusnom hoteli. Pozvanie na ich svadbu prijalo naozaj množstvo ľudí, a tak bol ich deň D veľkolepý.

Galéria: Monika Szabó

„Svadba bola pre nás výnimočná tým, že sme ju mali v zimnom období v Tatrách a splnili sa tak všetky naše očakávania. Chvíľu nás mrzelo, že tam nebude toľko snehu, ako sme si mysleli, nakoľko tento rok bolo šialené teplo počas posledných týždňov. Ale stal sa zázrak, a nám tesne po obrade začalo vonku nádherne snežiť a snežilo až do druhého dňa,“ povedala pre Topky.sk.

No a ako teraz priznala, počas obradu sa jej stal aj menší trapas. Tak sa bála, že na niečo zabudne, až sa tak stalo... „Stres som mala asi len z toho, že na niečo zabudneme, a to sa mi podarilo tiež v tomto momente (bola to chvíľa, keď vchádzala do sály plnej pozvaných hostí, pozn.red). Svadobnú kyticu som totiž zabudla na izbe, preto som ju pri obrade nemala,“ prezradila so smiechom.

Viac o téme: SvadbaMonika Szabó Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu