Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Napätie v Ruži VRCHOLÍ: HODILA o zem stoličku a potom... Krpatá PO**BANÁ PI*A!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Čaká nás epizóda, aká tu ešte nebola! To, čo sa dnes večer udeje v závere Ruži pre nevestu bude škandál, aký v tejto šou nemá obdoby. Napätie však vygraduje postupne a celý tento diel bude dramatický, ako ešte nikdy. Všetko to začne v momente, kedy sa jedno z dievčat stane "bossom" vily....

Aj tentokrát si moderátor Krištof pre dievčatá pripraví hru. Tá vyvrcholí úplne nečakane. Víťazkou sa stane Lara, ktorá doslova tvrdo a zákerne vyfúkne prvenstvo Pocahontas. Najmladšej účastníčke sa tak podarí získať náhrdelník, na základe ktorého bude menovaná šéfkou celej vily. A niektorým dievčatám to bude totálne proti srsti! 

Galéria: Dolli - Ruža pre nevestu

Lara dostane za úlohu, aby pre Radka pripravila "kultúrny" program. Z niektorých dievčat sa tak stanú moderátorky, iné zaspievajú a ďalšie zasa predvedú spoločné tanečné číslo. Dolli sa nebude chcieť pripojiť k skupinke a rozhodne sa, že zatancuje vo dvojici s Pocahontas. Lara sa však prejaví ako poriadne drsný boss.

Číslo Dolli a Pocahontas vyhodnotí ako "nie dobré" a dievčatám vytkne, že namiesto nacvičovania do noci popíjali. Rozhodne sa, že ich tanec pred Radka nepustí, aby sa nezahanbili. „Nechcem aby ste to robili, lebo to nevyzerá dobre," vyhlási. A prsatej blondínke doslova odletí dekel! „Tak choď do pi*e," obuje sa do Lary, odíde preč a cestou hodí o zem stoličku. „Krava," zanadáva ďalej. 

Napätie v Ruži VRCHOLÍ:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Potom sa vyberie do izby za svojou spolubývajúcou Nikoletou a v nervoch jej oznámi, čo sa stalo. „Zrušila nám to, že to nevieme. Že nebudeme to tam robiť. Krpatá pi*ča po*ebaná," zanadáva v zúrivosti a to je ešte nič oproti tomu, čo sa bude diať ďalej. Celá táto situácia vyústi do šialenej drámy! Viac sa dozviete už dnes večer na obrazovkách Markízy! 

Napätie v Ruži VRCHOLÍ:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: LaraRuža pre nevestu Dolli
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu