Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

5. kolo Let's Dance: Novák a Tina ukázali MAMY, dojatý Koleník a... Vypadol nečakaný pár!

Ako ďalší sa na tanečný parket postavili Tina a Vilém Šír. Speváčka v žlto-čiernych šatách vyzerala ako sexi včielka a spoločne so svojím tanečným partnerom predviedla cha chu na pieseň Lady Marmalade. Za svoj výkon si dvojica vyslúžila standing ovation. „Bolo to krásne, malo to energiu, bolo to emocionálne. Bolo to blízko pri Koleníkovi,“ zahlásila Drexler. Večer bol pre Tinu o to špeciálnejší, že ju do publika prišla podporiť jej mama. Dvojica získala 32 bodov. 

Tinu do publika prišla podporiť mama.
Zobraziť galériu (86)
Tinu do publika prišla podporiť mama.  (Zdroj: Tv Markíza)

Posledným tanečným párom bol Jakub Jablonská a Eliška Lenčešová, ktorí predviedli viedenský valčík na pieseň And the waltz goes on od André Rieua. Celá sála stála po ich výkone na nohách. Ján Koleník dokonca chcel opustiť sálu, tanec dvojice ho absolútne dojal. „Toto malo aj choreografiu, aj nápad, aj príbeh... Takže aj mňa sa to dotklo po tejto stránke. My u vás už sledujeme príbeh, akú prinesiete novú emóciu,“ zahlásila Adela.

„Takúto dvíhačku si ešte nikto nikdy tu netrúfol. Klobúk dolu, čo ste predviedli,“ dodal Ďurovčík, ktorý tanec označil za najlepší aktuálnej série. Aj Jablonského v publiku podporovala mama so sestrou. Dvojica si od poroty vyslúžila 3 desiatky, len od Jána Ďurovčíka získali 8 bodov. To však bola zatiaľ najvyššia známka, akú v aktuálnej sérii dal. Dokopy tanečníci získali 38 bodov. 

Jakuba Jablonského v hľadisku podporovali rodičia
Zobraziť galériu (86)
Jakuba Jablonského v hľadisku podporovali rodičia  (Zdroj: TV Markíza)

Na záver tanečné páry ešte predviedli v troch skupinách aj tradičné ľudové tance. No a zostávalo už iba vyhlásiť výsledky. V ohrození sa ocitli Juraj Loj s Natáliou Horváthovou a Juraj Bača s Patríciou Piešťanskou. No a v 5. kole sa so šou museli rozlúčiť Juraj Bača a Patrícia Piešťanská. 

„Absolútne sme to nečakali a teraz ma možno trochu mrzí, že sme si neuvedomili, že toto je trochu šou a nie o tých presných tanečných krokoch. Chcem poďakovať Paťke, lebo Let's Dance bol jej sen a mrzí ma, že sme to tu nepotiahli dlhšie,“ ďakoval Bača. 

5. kolo Let's Dance:
Zobraziť galériu (86)
 (Zdroj: TV Markíza)

5. kolo Let's Dance:
Zobraziť galériu (86)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: TinaLet's DanceJuraj BačaMartin Novák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu