Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO z koberca Let’s Dance: Hviezda Mamy prvýkrát ukázala frajera, Tabak s nevidiacou kamarátkou!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - V nedeľu večer Markíza odvysielala už 5. kolo tanečnej šou Let’s Dance. Ujsť si ho nenechalo aj mnoho známych osobností, ktorí prišli súťažiacich podporiť priamo do hľadiska. Pozvanie prijala napríklad herečka Diana Ristová, ktorá prvýkrát do spoločnosti priniesla aj svojho priateľa. Prišla aj politička Romana Tabak, ktorej robila garde nevidiaca kamarátka.

Tanečná šou Let’s Dance láka každú nedeľu nielen divákov k televíznym obrazovkám, ale aj známe osobnosti priamo do hľadiska. Príchody hostí tak zakaždým bývajú prehliadkou krásnych rób… Inak tomu nebolo ani uplynulú nedeľu.

Galéria: 5. kolo Let's Dance - FOTO z fialového koberca

Pozvanie prijala napríklad herečka Diana Ristová, ktorá v seriáli Mama na prenájom stvárňuje postavu recepčnej Lenky. O jej novom priateľovi, kameramanovi Volodymyrovi Ostapetsovi sme na Topkách písali už v októbri minulého roka. Až teraz ho však herečka priviedla do spoločnosti. Pozrite, ako im to spolu pristane!

Diana Ristová s partnerom
Zobraziť galériu (4)
Diana Ristová s partnerom  (Zdroj: Tv Markíza)

Po fialovom koberci tanečnej šou Let’s Dance sa prešla aj politička Romana Tabak. Tá sa na nedeľný prenos patrične pripravila- o čom svedčili jej príbehy na sociálnych sieťach. Prišla nahodená v čiernych dlhých šatách s vysokým rozparkom a hlbokým výstrihom na chrbte. Spoločnosť jej robila nevidiaca kamarátka Monika.

Romana Tabak s kamarátkou Monikou
Zobraziť galériu (4)
Romana Tabak s kamarátkou Monikou  (Zdroj: Tv Markíza)

Viac FOTO z fialového koberca 5. kola Let’s Dance nájdete vo galérii vyššie!

Viac o téme: Let's DanceDiana RistováRomana Tabak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu