Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bača odhalil vzťahy medzi umelcami: Keď vidí tieto dve herečky, obleje ho pot!

Juraj Bača
Juraj Bača (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Juraj Bača hercom byť nikdy neplánoval, a už je z neho aj spevák a moderátor. Svet divadla či televízie mu učaroval až po vyštudovaní Fakulty managementu UK a prácu v kancelárii vymenil za hodiny strávené pred kamerami či publikom v divadle.

Juraj Bača sa počas tancovania v šou poriadne zapotil. Tanec, cvičenie či koncerty však nie sú jediné činnosti, kedy z neho doslova steká pot. Boli aj iné situácie v živote, s ktorými človek neráta a nedá sa na ne pripraviť: “U mňa to bolo, keď som robil prijímačky na VŠMU. Lebo ja som nevedel, do čoho idem a zrazu keď som videl všetkých extrémne pripravených ľudí a tých ľudí, ktorí majú skúsenosti s divadlom a ja som nedostal nejakú otázku, zrazu som zistil, že som nepripravený. Takže väčšinou sa zapotím, keď som nepripravený a niekto to odhalí…“ Preto sa teraz snaží na všetko sa vopred pripraviť.

Potenie je totiž dosť chúlostivá vec, spoločensky nepríjemná, takže Juraj má plné auto deodorantov, sprayov, parfumov a… ešte niečoho: „Mám ich všade, v aute, v športových taškách, vo vetrovkách… častokrát sa ocitnem v situáciách, s ktorými by som nikdy nerátal, tak som zase raz radšej na ne pripravený“, hovorí Juraj, ktorý pridal aj bizarnú situáciu z akcie: „To je ten moment, kedy ma zaleje pot!“ Vypočujte si vo videu, aké faux pas sa mu podarilo vyrobiť i tajomstvo ukryté v kufre jeho auta. A dozviete sa aj to, či ho zalial pot aj v súvislosti s hereckými kolegami. Z koho má najväčší stres?

Bača odhalil vzťahy medzi umelcami: Keď vidí tieto dve herečky, obleje ho pot! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Juraj BačaPotenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu