Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Wisterovej nočná mora zostáva na Slovensku: S ubytovaním mu pomohol známy MODERÁTOR!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook a Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Len pred pár dňami nočná mora Very Wisterovej opäť ožila. Jej exmanžel Jeremy Hulsh, ktorý v roku 2019 uniesol ich dve deti, v tom čase osemročného Harlowa a päťročného Thea, je opäť na Slovensku. Otca dvoch chlapcov eskortovali z amerického Chicaga potom, čo bol 26. apríla vydaný súdny rozkaz o jeho prevoze. A teraz...

Jeremy mal byť prevezený do dvoch mesiacov, no celý proces prebehol rýchlosťou blesku a jeho prvé kroky viedli do cely predbežnéhpo zadržania. Ako píše denník cas.sk, Hulsha po niekoľkohodinovom pojednávaní prepustili, no jeho pobyt na slobode je obmedzený. Wisterovej ex sa momentálne musí zdržiavať v okrese Pezinok. 

Wisterovej nočná mora zostáva
Zobraziť galériu (3)

„Interpolu Bratislava sa úspešne podarilo previezť hľadaného muža. Ide o historicky prvú extradíciu hľadanej osoby z USA na Slovensko. Muž bol hľadaný na základe červeného obežníka Interpolu, ktorý bol vydaný v roku 2019. Je obvinený z prečinov marenia výkonu úradného rozhodnutia a únosu, za ktoré mu hrozí trest odňatia slobody až na 5 rokov," povedal pre spomínaný portál hovorca prezídia PZ Roman Hákej. 

Hulsh sa teraz musí raz za mesiac hlásiť probačnému a mediačnému úradníkovi a raz za týždeň aj na polícii. Nateraz teda zostáva v Pezinku, no a s pobytom neďaleko Bratislavy mu pomohol niekdajší moderátor Jozef Poláček, ktorý Hulsha pozná už dlhé roky.  „Som jediný človek, ktorého Jeremy na Slovensku má a je pravda, že som mu pomohol nájsť ubytovanie v okolí Pezinka,“ priznal pre Nový čas sám "Jopo"

Wisterovej nočná mora zostáva
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram )

Viac o téme: Vera WisterováJeremy Hulsh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu