Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

5. kolo Let's Dance: Novák a Tina ukázali MAMY, dojatý Koleník a... Vypadol nečakaný pár!

5. kolo Let's Dance Zobraziť galériu (86)
5. kolo Let's Dance (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Na Veľkonočnú nedeľu si diváci televízie Markíza mohli vychutnať už 5. kolo tanečnej šou Let's Dance. To sa nieslo v znamení sviatkov a folklóru, a tak známe tváre okrem spoločenských tancov predviedli aj ľudovky. Martin Novák či speváčka Tina počas večera ukázali mamy, porotca Janko Koleník bol dojatý a... Tento pár vypadol!

Tanečná šou Let's Dance je už v plnom prúde. Diváci televízie Markíza si v nedeľu večer mohli vychutnať už piate kolo 9. série. Špeciálnym porotcom sa po Facundovi Aranovi, Petre Polnišovej, Nele Pociskovej a Zdeňkovi Chlopčíkovi, stal kráľ tanečného parketu z roku 2022 - Ján Koleník. 

„Teším sa mimoriadne a chcem sa trochu rehabilitovať, lebo už rok hrám toho zamračeného Waltera Klausa v Dunaji, takže chcem byť teraz taký prívetivejší, nechal som sa zarásť kvôli dnešnému večeru a cítim sa komfortne dneska. Ďakujem za pozvanie,“ vyjadril sa herec s tým, že mu šou chýbala.

Galéria: 5. kolo Let's Dance

Prvý tanec večera predviedli Juraj Loj a Natália Horváthová. Hneď v dokrútke herec prekvapil v ružovom kostýme zajaca a potom dvojica zatancovala Viedenský valčík na pieseň od Imagine Dragons - Next to me. „Natáčanie filmov je oproti tomuto prechádzka ružovou záhradou. Lebo pri tých filmoch aj keď je "nočka", tak vždy je tam deň na oddych alebo dva dni na oddych. Tú v podstate od pondelka človek trénuje a v nedeľu sa snaží vydať maximálny výkon,“ priznal Loj. 

Juraj Loj v Let´s Dance
Zobraziť galériu (86)
Juraj Loj v Let´s Dance  (Zdroj: psc)

Podľa Tatiany však nešlo o jeho najlepší tanec. „Ten valčík je prekliata vec, pretože tentokrát nebola zajačica dostatočne silná, aby vás udržala v rytme. Tam sa vám urobila chybička, potom ste začali mimo hudbu, potom to nesedelo presne do hudby... Bohužiaľ dneska nebudem na vás taká milá, ako bývam,“ vyjadrila sa Drexler. Dvojica získala 25 bodov. 

Ako druhí si zatancovali Martin Novák a Julie Rezková. Predviedli Quickstep na pieseň It don't mean a thing od Duke Ellington. Šéfkuchára prišla do hľadiska podporiť mama, a zdá sa, že podporovala dostatočne. Porote sa totiž výkon dvojice páčil. „Klobúk dole, choreografia bola naozaj ťažká,“ vyjadrila sa Drexler a podobné slová mu venovali aj Koleník a Ďurovčík. Súťažiaci si vytancovali 18 bodov. 

Martina Nováka v hľadisku podporovala mama
Zobraziť galériu (86)
Martina Nováka v hľadisku podporovala mama  (Zdroj: Tv Markíza)

Tretím párom na tanečnom parkete boli Petra Dubayová a Matyáš Adamec. Zatancovali Waltz na pieseň Hier encore od Charlesa Aznavoura. Herečka prekvapila "novým účesom" a svoje krátke kučery vymenila za dlhé vlnité vlasy. Navyše ako prezradila, v tanci sa od samého začiatku cítila veľmi príjemne. A to sa zjavne odzrkadlilo aj na jej výkone.

„Ja som dnes naozaj prvýkrát spokojná. Vaše postavenie sa zlepšilo, Matyáš robí naozaj dobrú prácu,“ zahlásila Drexler. Ďurovčíka zas zaujal účes Matyáša: „Odkiaľ ty si? Z Prahy? A tam si vy pletiete na Veľkú noc korbáče a lepíte si ich na hlavu?“ Dvojica získala 30 bodov. 

Petra Dubayová a Matyáš Adamec v 5. kole Let´s Dance
Zobraziť galériu (86)
Petra Dubayová a Matyáš Adamec v 5. kole Let´s Dance  (Zdroj: psc)

Viac o téme: TinaLet's DanceJuraj BačaMartin Novák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu