Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

V ďalšom ročníku NEBUDE: Ostrieľaný porotca v tanečnej šou KONČÍ!

Porotcovia na 4. kole Let´s Dance Zobraziť galériu (2)
Porotcovia na 4. kole Let´s Dance (Zdroj: TV Markíza)

PRAHA - K tanečnej šou neodmysliteľne patrí, no tvorcovia sa rozhodli pre zmenu! Reč je o ostrieľanom porotcovi Zdeňkovi Chlopčíkovi (67), ktorí nedávno zavítal aj do markizáckeho Let's Dance. V českej verzii projektu, v Star Dance, sa však v ďalších ročníkoch už neobjaví. Nahradí ho mladší kolega!

Zdeněk Chlopčík je súčasťou Star Dance od roku 2006 a patril k obávaným katom. No ako informuje Expres.cz, zo strany realitačného tímu v týchto dňoch prišlo prekvapivé rozhodnutie - do ďalších ročníkov sa s ním už nepočíta. „Zavolali mu z produkcie a cez telefón mu oznámili, že chcú zmenu. Vzal to bez problémov, nijak to nerieši,“ potvrdil zdroj.

Česká televízia ešte oficiálne vyhlásenie k tomuto nevydala a správu nepotvrdil ani samotný Chlopčík, ktorý je viazaný mlčanlivosťou. „O tom nič neviem,“ vyjadril sa. Televízia len potvrdila, že prípavy na ďalší ročník Star Dance sú v plnom prúde a s tým aj zmeny. Tou najzásadnejšou by podľa spomínaného portálu mala byť výmena porotcu - na miesto Chlopčíka by mal sadnúť tanečník a choreograf Jan Tománek. 

V ďalšom ročníku NEBUDE:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Zdeněk Chlopčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu