Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Opatovský pri pohľade na Rada zmeravel: Drsné, čo stváral pred kamerou... TOTO muselo ísť z klipu von!

(Zdroj: Lenka Filipeje)

BRATISLAVA – Robo Opatovský zostal v strehu, keď sa nakrúcanie jeho klipu zvrhlo. Aj keď je presvedčený, že milujúci muž urobí pre ženu čokoľvek, toto sa už vymklo z rámca romantiky.

Robo Opatovský nedávno zaujal novým klipom. Pesnička Šťastná, ako už jej názov napovedá, súvisí do veľkej miery s pohodou v partnerskom vzťahu. Mnohých možno prekvapí, že práve jeho manželka Katka zohrala pri finalizovaní skladby dôležitú úlohu. Keď jej dal nahrávku vypočuť, so slúchadlami na ušiach si okamžite pohmkávala melódiu a lúskala prstami. „Vravím si, to je dobrý signál, moja žena je môj najväčší kritik, takže sme určite na správnej ceste,“ smeje sa obľúbený hudobník.

Menej do smiechu mu ale bolo pri nakrúcaní videoklipu. Obsadil doňho rovnaké tváre: „Obaja účinkovali už v mojom klipe ku skladbe Muž a Žena. Dá sa povedať, že ich láska pokračuje ďalej“, hovorí ostrieľaný umelec. Rado so Simonettou zahrali všetky úžasné situácie, ako však býva zvykom, nie všetko ide pri nakrúcaní ako po masle. Tentokrát to so svojím herectvom tak trochu prehnal Rado. „Videoklip pozostáva z množstva rozmanitých scén, kde sa snažíme zachytiť atmosféru, ktorú zažilo na vlastnej koži už mnoho párov. Bezpodmienečná láska, hádky, vášeň, potreba ochraňovať sa či napriek vyhroteným chvíľam stáť pri sebe," vysvetľuje Robo s presvedčením, že keď muž miluje ženu, je schopný urobiť čokoľvek. V novom klipe tá láska z predošlej piesne síce pokračuje, ale príde na rad situácia, že muž ženu obťažuje: „A čo ten chlap urobí? Ochráni ju. Ten Rado to ale nepochopil úplne presne, ako som mu to povedal a…“, a zrazu bolo po romantike. O čo išlo, uvidíte vo videu.

Opatovský pri pohľade na Rada zmeravel: Drsné, čo stváral pred kamerou...TOTO muselo ísť z klipu von! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: ŠťastnáRobo OpatovskýVideoklip
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu