Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

4. kolo Let’s Dance: PÁD na parkete, ZRANENÝ Loj a… Tento pár VYPADOL!

Zobraziť galériu (57)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - V nedeľu večer si diváci vychutnali 4. časť tanečnej šou Let's Dance. A toto kolo bolo mimoriadne emotívne. Súťažiaci svoj tanec venovali najbližším ľuďom vo svojom živote. A takmer všetci skončili v slzách!

Špeciálnym porotcom tohto kola bol Zdeněk Chlopčík. Aj napriek tomu, že je známy ako kat, jeho úvodné slová boli mimoriadne vrúcne. „Zdravím celé Slovensko, tešil som sa, už sa neviem dočkať na tieto hviezdy," povedal Chlopčík, ktorý vraj nevidel žiadne z predchádzajúcich kôl. 

Galéria: 4. kolo Let's Dance

Prvý tanec večera patril Jurajovi Bačovi a Patrícii Piešťanskej, zatancovali si viedenský valčík. Herec sa postaral o mimoriadne emotívne otvorenie celej šou. V dokrútke figurovali aj jeho rodičia. Spoločne si zaspomínali na časy, kedy na tom neboli finančne práve najlepšie. „My sme nemali peniažkov vtedy veľa. Tak tatino predal svoje auto," povedal Juraj so slzami v očiach, keď opisoval, ako sa mu podarilo získať svoj prvý bicykel. Herec sa potom hneď na úvod postaral o prvý trapas. V závere tanca totiž spadol a skončil ležiac na parkete. Na hodnotení poroty sa to však neodrazilo. „Valčík je ťažký tanec. A bolo to super... Pre mňa nádherný tanec" povedal Zdeněk Chlopčík aj napriek Bačovmu faux pas. Tento pár získal 28 bodov. 

4. kolo Let’s Dance:
Zobraziť galériu (57)

Speváčka Tina a jej parter Vilda Šír predviedli tango. A rovnako ako ich predchodcovia, i speváčka skončila v slzách. Svoj tanec venovala svojim deťom. Tie za ňou prišli na parket aj potom, čo dotancovala. „Toto bol tvoj najlepší tanec doteraz," zhodnotil Ján Ďurovčík, ktorý dodal, že sa výkonom speváčky doslova nechal unášať. Tina a Vilda si vytancovali 24 bodov.

4. kolo Let’s Dance:
Zobraziť galériu (57)

Tretí tanec predviedli Martin Novák a jeho tanečná partnerka Julie Rezková, ktorí zatancovali paso doble. „To vyzeralo trošku ako maďarský národný tanec. Ja som nevedela, že je to paso doble," vyjadrila sa Tatiana Drexler. Tanec Martina a Júlie porota ohodnotila na 18 bodov. 

Viac o téme: Let's Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu