Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vitteková balí rodinu a odchádza: NOVÝ ZAČIATOK za hranicami Slovenska?!

Thia Vittek so sestrou Sofiou Zara Vittek a mamou Patríciou
Thia Vittek so sestrou Sofiou Zara Vittek a mamou Patríciou (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Patrícia Vittek si v minulosti užila pozornosti až-až. Teraz do popredia „tlačí“ svoje dcéry, ktoré chcú svoj život zasvätiť umeniu. Bude to však doma na Slovensku?

Patrícia Vitteková má po svojom boku nového muža, ktorý sa venuje realitám, a svoje dve dcéry, v ktorých sa vidí. Spolu s nimi má veľké plány: "Rozhodli sme sa s dievčatami, že chceme cestovať po svete, že je načase, aby sme zmenili bývanie, v ktorom sme veľmi dlho a chceli by sme byť v niečom novom, v niečom, čo nám nič nebude pripomínať...", hovorí Paťa aj o tom, že by to bolo ideálne aj pre jej nový vzťah. Otázkou však je, či to "nové" má byť na Slovensku alebo v zahraničí. "Určite tu niečo budeme mať a bude záležať aj od dievčat, kde bude to druhé pôsobisko".

Kým Thia je v prvom ročníku na konzervatóriu, Sofia chce ísť študovať do zahraničia, takže zmeny môžu nastať kedykoľvek: "V prvom rade budem prispôsobať bývanie a fungovanie mojim deťom". Dievčatá tu majú totiž otca, bývalho futbalistu Roba Vitteka, ktorý je im vždy naporúdzi. A ak sa Sofia rozhodne ísť študovať do Milána či do Dubaja, vzdialenosť nie je neprekonateľná. Jedno je však zrejmé - že Patrícia si prostredníctvom detí plní sny, veľmi im fandí a podporuje ich: "Ja sa teším, že môžem byť za nimi. Aj keď si ľudia vždy mysleli, že som človek, ktorý má rád pozornosť a chce byť obdivovaný, ja som vždy mala stres. Sofia nemusí byť viditeľná, ale Cynthia to miluje". Čo teda študujú, aké sú ich plány a po kom zdedili talent? Dozviete sa vo videu.

Vitteková balí rodinu a odchádza: Nový začiatok za hranicami Slovenska?! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

 

Viac o téme: Patrícia VittekBývanieDcéry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu