Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Obrovské TRÁPENIE bývalej detskej hviezdy: Známa Slovenka prišla o bábätko!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Bývalá detská hviezda Katarína Zatovičová hviezdila v 70-rych rokoch vo viacerých úspešných filmoch. Neskôr jej však začala chýbať anonymita a utiahla sa do úzadia. Aktuálne sa však objaví v pokračovaní dokumentárneho cyklu RTVS Opri sa o mňa. Prezradila, že prišla o bábätko!

Katarína Zatovičová, detská herecká hviezda 70-tych rokov stála pred kamerou už od 6-tich rokov. Účinkovala vo viacerých filmoch po boku známych hereckých osobností, akými sú Eva Krížiková či Milan Lasica. V roku 1975 ju český režisér Radim Cvrček obsadil do detského seriálu Leto s Katkou, ktorý jej bol „šitý na mieru“ a stal sa veľmi populárny. Stala sa tak známou až jej začala chýbať anonymita.

Obrovské TRÁPENIE bývalej detskej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: RTVS)

Aj preto sa v dospelosti rozhodla presťahovať do Prahy, kde vyštudovala bábkoherectvo. V novom dokumente z dielne RTVS odhalila, že jej životný príbeh sa nevyvíjal len pozitívne. Postretlo ju niekoľko ťažkých životných situácií a jednou z tých najnáročnejších bola smrť dieťatka v prenatálnom vývoji. Ako túto ťažkú skúšku života zvládla, čo urobila, aby mohla žiť ďalej sa dozviete v ukážke.

Pozrite si celý dokument Opri sa o mňa a nájdite inšpiráciu v silnom príbehu ako nájsť odvahu a vykročiť na novú cestu v nedeľu večer o 21.30 h na Jednotke!

Bývala detská hviezda Katarína Zatovičová: Ako som sa vyrovnala so smrťou dieťaťa! (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Katarína Zatovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu