Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nová ŠOU s Alagič odštartovala: DOKONALÁ vizáž moderátorky a… Z TOHTO išli diváci do kolien!

Jasmina Alagič Zobraziť galériu (5)
Jasmina Alagič (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Na obrazovkách televízie Joj v pondelok večer odštartovala obnovená šou s názvom Heslo. Jej moderátorkou je Jasmina Alagič Vrbovská (34), ktorá divákov hneď v úvodnej časti zaujala dokonalou vizážou. Celebritnými hosťami večera boli Sväto Malachovský (51), Eva Evelyn Kramerová (33), Roman Pomajbo (54) a Michal Hudák (54), ktorí sú vždy zárukou zábavy. Z tohto išli diváci do kolien!

Medzinárodne úspešnú šou Heslo priniesla televízia Joj prvýkrát na svoje obrazovky v roku 2017. Vtedy ju moderoval Milan Junior Zimnýkoval. Projekt sa však v programovej štruktúre udržal iba rok a potom na dlhé roky z vysielania zmizol. Po šiestich rokoch však hlási veľkolepý návrat aj s viacerými zmenami. 

Prvou a najvýraznejšou je zmena na poste moderátora. Muža vystriedala žena - konkrétne Jasmina Alagič Vrbovská. No a v pondelok už nová séria odštartovala úvodnou epizódou. Tú Jojka odvysielala v prime time. Moderátorka priniesla do programu novú energiu a svoj povestný balkánsky temperament. A okrem svojich moderátorských schopností zaujala aj dokonalou vizážou.

Nová ŠOU s Alagič
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tv Joj)

Nová ŠOU s Alagič
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tv Joj)

V úvodnej epizóde sa objavili aj štyria celebritní hostia - Sväto Malachovský, Eva Evelyn Kramerová, Roman Pomajbo a Michal Hudák. No a tí nielen, že sa snažili súťažiacim pomôcť k výhre, ale počas večera sa starali aj o zábavu. A z tohto išli diváci do kolien - pozrite si ukážky nižšie!

Viac o téme: Tv JojHesloJasmina Alagič Vrbovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu