Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Ťažké chvíle riaditeľky Miss: Manžel vraj ZNÁSILNIL 16-ročné dievča... Spravila RADIKÁLNY KROK!

Taťána Makarenko s manželom Martinom Pánkom. Zobraziť galériu (2)
Taťána Makarenko s manželom Martinom Pánkom. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA/ŠKÓTSKO - Keď sa koncom minulého týždňa dostala na verejnosť informácia, že manžela riaditeľky Miss Czech Republic zatkli, dôvod nebol známy. Neskôr sa ukázalo, že v putách skončil kvôli podozreniu zo znásilnenia len 16-ročného dievčaťa. Taťána Makarenko (34)netají, že prežíva najťažšie chvíle svojho života... A spravila radikálny krok!

Informácie o tom, prečo skončil Martin Pánek v rukách polície, sa na verejnosť dostávajú postupne. Približne pred dvomi týždňami ho zatkli v Škótsku po futbalovom zápase, no aj jeho manželka, riaditeľka Miss Czech Republic o ňom mala minimum informácií. České médiá však postupne zverejňujú stále nové a nové odhalenia o prípade. 

A tie sú zakaždým ešte šokujúcejšie. Životného partnera Taťány Makarenko zatkli po zápase futbalistov pražskej Sparty v Európskej lige na ihrisku Glasgow Rangers. Dôvodom má byť podozrenie zo znásilnenia len 16-ročného dievčaťa, ktorého sa mal dopustiť spolu s niekoľkými kamarátmi. Pri nechutnom akte si ju navyše mali natáčať, takže škótska polícia má dostatok dôkazov. 

Makarenko však stále verí, že sa dokáže manželova nevina. „Verím, že ide o nedorozumenie. Musím veriť. Prežívam najťažšie chvíle života. Je mi hrozne,“ povedala Super.cz modelka, ktorá stále nevie bližšie informácie, čo sa stalo. „Kvôli informačnému embargu musím teraz vydržať a počkať na výsledky vyšetrovania. Nezostáva mi než všetko nechať na manželových právnikoch,“ dodala Taťána, ktorá sa za Pánka vydala len pred tromi mesiacmi. 

Ako riaditeľka Miss Czech Republic sa však takejto "reklame" určite neteší. A hoci zo svojich profilov na sociálnych sieťach nevymazala spoločné fotky, rozhodla sa pre iný, rovnako radikálny krok. Vymazala všetky odkazy na manželove siete. 

Ťažké chvíle riaditeľky Miss:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Taťána MakarenkoMartin Pánek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu