Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Veľké TRÁPENIE riaditeľky Miss-ky: Manžela jej ZATKLI v Škótsku... Vie o ňom minimum!

Taťána Makarenko žije v obrovskej neistote.
Taťána Makarenko žije v obrovskej neistote. (Zdroj: Instagram T.M.)

PRAHA/EDINBURGH - Modelka a šéfka súťaže krásy Miss Czech Republic Taťána Makarenko (34) prežíva obrovský strach. Jej manžela Marina Pánka (31), za ktorého sa vydala len pred tromi mesiacmi, zatkla škótska polícia. Známa Češka má o ňom minimum informácií!

Aký bol dôvod jeho zatknutia, zatiaľ nevie ani samotná Makarenko. „Môžem potvrdiť, že môj manžel bol v skupine osôb, ktoré zadržala škótska polícia pri nedávnom výjazde na futbal,“ potvrdila českému portálu Super.cz, ktorý informáciu priniesol ako prvý. Viac informácii však o svojom mužovi nemá. 

„Odvtedy žijem v neistote a obavách, anglosaské právno je diametrálne odlišné od toho českého, rovnako ako postupy škótskych úradov. Informačná transparentnosť je z môjho pohľadu veľmi nízka, komunikácia s manželom je možná len v minimálnej miere, sama tak mám, bohužiaľ, len minimum informácií,“ pokračovala Makarenko.

„Je pre mňa nesmierne frustrujúce, že nedokážeme s právnikmi získať potrebné informácie a že manžel nemá priestor všetko vyjasniť, pretože som presvedčená, že ide o jeden veľký omyl. Verím, že sa čoskoro všetko vyjasní a manžel sa vráti späť do Česka,“ dodala.

Informáciu, že bol Martin Pánek zadržaný v Škótsku potvrdilo aj veľvyslanectvo Metropolitnej polície Scotland Yard s tým, že zadržali štyroch mužov. „Môžeme potvrdiť zadržanie skupiny českých občanov v Spojenom kráľovstve. Náš zastupiteľský úrad v Londýne a generálny konzulát v Menchesteri sú v kontakte s rodinami zadržaných. Ďalšie informácie nebudeme zverejňovať,“ uviedla česká diplomacia. 

Viac o téme: Taťána MakarenkoMiss Czech RepublicMartin Pánek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu