Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Nová Miss Francúzska vyvolala ŠIALENSTVO: Preboha! Fakt kvôli tomuto?

Miss France Zobraziť galériu (3)
Miss France

PARÍŽ - Počas uplynulého víkendu sa svet dozvedel meno krásky, ktorá sa bude pýšiť titulom Miss France a bude reprezentovať svoju krajinu na svetovej súťaži. Víťazkou sa stala 20-ročná Eve Gilles, ktorej triumf vyvolal poriadne búrlivú diskusiu. Pozrite sa prečo!

Vo Francúzsku je súťaž krásy dnes horúcou témou. Pred zrakmi zhruba 7,5 milióna televíznych divákov bola korunovaná za Miss 20-ročná Eve Gilles, ktorá je nepochybne atraktívna žena. Avšak podľa názoru niektorých kritikov by takto kráľovná krásy jednoducho vyzerať nemala. 

Eve totiž nemá bujnú hrivu, ktorá je pre missky typická, ale má krátky účes. Aj vďaka tomu na mnohých pôsobí androgýnne. „Už to nie je súťaž krásy, ale aj tam sa snažia presadzovať inkluzívnosť,” znie jeden z mnohých komentárov na sociálnej sieti X. Verejnosť sa akoby rozdelila na dva tábory a každý z nich si tvrdí svoje. 

Eve bola v hlasovaní verejnosti na 3. mieste. Porota zložená z odborníkov ju posunula na prvé miesto. „Zvykli sme si na krásky s dlhými vlasmi, ale ja som si zvolila takýto vzhľad a krátky účes. Nikto by vám nemal diktovať, kým ste. Každá jedna žena je iná a všetky sme výnimočné a jedinečné,” uviedla na margo toho Eve.

Eve Gilles
Zobraziť galériu (3)
Eve Gilles  (Zdroj: profimedia.sk)

Tá mimochodom nie je prvou kráľovnou krásy, ktorá nemá dlhé vlasy. Už v roku 2013 v Českej republike vyhrala Miss Gabriela Kratochvílová. 

Gabriela Kratochvílová
Zobraziť galériu (3)
Gabriela Kratochvílová  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Eve GillesMiss France
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu