Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Krásna správa 5 mesiacov po svadbe: Manželka exmarkizáka je TEHOTNÁ!

Do rodiny im pribudne prírastok! Zobraziť galériu (3)
Do rodiny im pribudne prírastok! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - 5 mesiacov po svadbe sa dočkali ďalšej krásnej správy. Známy exmarkizák sa už čoskoro stane otcom. S manželkou nám prezradili aj pohlavie bábätka!

15. apríl 2023 bol deň, keď sa bývalý farmár Imrich Barón Štefaník druhýkrát oženil. Do oka mu padla čiernovláska Nikol, ktorú sa po vyše dvoch rokoch vzťahu rozhodol požiadať o ruku. Aj keď znovu do chomúta pôvodne vstupovať nechcel, jeho partnerka mu učarovala natoľko, že sa rozhodol zmeniť názor.

„Od začiatku som vedel, že ona je tá pravá, viete, ten pocit, keď sa na toho druhého pozriete a nemusíte ani nič povedať a už viete, že sa tej myšlienky na tú osobu nezbavíte,“ prezradil nám ešte v apríli zaľúbený Imi.

Imrich Barón Štefánik s manželkou Nikol
Zobraziť galériu (3)
Imrich Barón Štefánik s manželkou Nikol  (Zdroj: Archív I.S.)

A dnes sa manželia tešia z ďalšej radostnej správy. Čaká ich totiž nová životná etapa. Onedlho sa z nich stanú rodičia. Pre Baróna to však nič nové nebude, keďže z predchádzajúceho manželstva už má syna Alana.

„Dieťatko bolo, samozrejme, plánované a veľmi sa naň tešíme. Meno už máme vybraté od začiatku, ešte keď sme nemali potvrdené, čo to bude, ale necháme si ho ešte pre seba,“ vyjadril sa pre Topky.sk s tým, že jeho manželka Nikol nosí pod srdcom dievčatko. Hrdý braček sa už súrodenca nevie dočkať!

Krásna správa 5 mesiacov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Archív I.S.)

„Alaník sa na sestričku teší, nakoľko, keď sme sa ho pýtali, či by chcel mať bračeka alebo sestričku, tak vždy povedal sestričku,“ prezradil. „Dieťatko je momentálne v poriadku a rastie, ako má. Sme nesmierne radi, že budeme kompletná rodina a syn nebude sám,“ dodal na záver. Gratulujeme!

Viac o téme: Imrich Barón Štefaník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu