Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Baron z Farmy SKONČIL v nemocnici: Pád z 3. poschodia!

Imrich Baron Štefaník Zobraziť galériu (3)
Imrich Baron Štefaník (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Pre Imricha Barona Štefaníka nebol včerajší deň ten najšťastnejší. Spadol totiž z tretieho poschodia. Ratovali ho záchranári. Mal šťastie, že prežil!

Včera doobedu zasahovali záchranári na Bajkalskej ulici v Bratislave. Známy exfarmár Imrich Baron Štefaník podľa informácii Nového času spadol z tretieho poschodia bytového domu. Mal sa zrútiť z balkóna.

S krikom volal o pomoc. Na miesto dorazili do pár minút všetky záchranné zložky, ktoré mu pomáhali. „Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR vyslalo dňa 12. 01. 2024 na miesto ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci. 38 - ročného muža záchranári po prvotnom ošetrení transportovali s fraktúrou dolnej končatiny do nemocnice na Kramáre,“ povedala spomínanému denníku hovorkyňa Petra Klimešová.

Baron z Farmy SKONČIL
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram I.S.)

Baron sa aktuálne pripravoval na nastávajúci boxerský zápas pod záštitou organizácie Fight Night Challenge. Tá na Instagrame informovala o jeho vážnom zranení. „BARÓN JE VÁŽNE ZRANENÝ Imi sa žiaľ nešťastne zranil a čaká ho náročná operácia, čiže na najbližšom turnaji ho neuvidíte," oznámili oficiálne stanovisko. Exfarmárovi prajeme skoré zotavenie!

Viac o téme: Imrich Baron Štefaník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu