Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Baron po páde z 3. poschodia: PREHOVORIL... Stalo sa TOTO!

Bývalý farmár po páde skončil v nemocnici! Zobraziť galériu (3)
Bývalý farmár po páde skončil v nemocnici! (Zdroj: Instagram I.S.)

BRATISLAVA - Predvčerajšie doobedie pre bývalého farmára Imiho Barona Štefaníka skončilo katastrofou. Spadol totiž z tretieho poschodia. Exkluzívne pre Topky.sk prehovoril o tom, čo sa mu presne stalo.

Pri Imrichovi Baronovi Štefaníkovi v piatkové doobedie stáli všetci svätí. Prežil totiž pád z tretieho poschodia. Redakcia Topky ho navštívila v bratislavskej nemocnici Kramáre. Exkluzívne nám prezradil, čo sa v osudný deň stalo.

Chcel zachrániť svojho kocúra, no žiaľ, pošmykol sa a vypadol z balkóna... „O desiatej ráno bol u mňa spoločník, na druhý deň sme mali ísť riešiť pizzériu, ktorú máme otvárať. Nechal som otvorený balkón a môj kocúr vybehol von a chodil po zábradlí. Chcel som ho ísť zobrať na balkón, ale pošmykol som sa," vyjadril sa pre Topky.sk.

Baron po páde z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram I.S.)

Všetko sa zvrtlo behom sekundy, tak bývalý farmár nestihol ani zareagovať. Počas pádu sa ešte zachytil na prvom poschodí a následne na to spadol na betón. Jeho sused promptne zareagoval a privolal záchranné zložky, ktoré mu poskytli neodkladnú lekársku pomoc a previezli ho do nemocnice.

Baron mal naozaj šťastie, keďže pády z takejto výšky sú väčšinou nezlúčiteľné so životom. On sa zaobišiel len s "pár" zraneniami. „Mám prasknuté rebrá, silný otras mozgu, rozbitú hlavu, zlomený nos a noha je v katastrofálnom stave," prezradil. Aktuálne leží na úrazovej chirurgii na Kramároch, kde sa o neho špičkovo starajú. „Chcem pochváliť sestričky Lenku a Danku, ktoré sa o mňa starajú. Majú perfektný prístup ku ľuďom. Cítim sa ako v luxusnom rezorte," dodal na záver. Imiho, žiaľ, neuvidíte ani v pripravovanom boxerskom zápase.

Baron po páde z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram I.S.)

Viac o téme: Imirich Baron Štefaník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu