Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Známy herec z reklamy: Sníval o úplne inej kariére... Zradilo ho ZDRAVIE!

Jevgenij Libezňuk Zobraziť galériu (3)
Jevgenij Libezňuk (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Jevgenij Libezňuk je všetkým známy ako bača z reklamy, no mnohým aj ako výborný divadelný či televízny herec. Pôvodne však sníval o úplne inom povolaní. Stopku mu však dalo vlastné zdravie.

Jevgenij Libezňuk sa stal ďalším hosťom Zuzany Vačkovej v jej šou Zvedavá Zuza. Sympatický herec jej prezradil, že tým najcennejším pre neho je jeho rodina. 

No vidno na ňom aj lásku k povolaniu, ktoré vykonáva. Je známy z divadla, televízie aj z reklamy, kde stvárňuje svojského baču. Zuzana však chcela vedieť, čím by bol, ak by nebol práve hercom. 

Známy herec z reklamy:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

„To je zákerná otázka. Chcel som byť svojho času pilot, vojenský pilot, ale kvôli zdraviu som sa nedostal na tú školu. Čo potom všetci hovorili, že chvalabohu,” prezradil svoj dávny sen. Nakoniec si dokonca uvedomil, že istý aspekt povolania vo výšinách nie je úplne pre neho, a to skorý odchod do dôchodku. „Boli sme traja spolužiaci, čo snívali takto o nebi a iba jeden z nás sa dostal na leteckú školu a už tak 25 rokov je na dôchodku. Tak to som na to povedal, že nie, ešte kus popracujem...” prezradil pred kamerou. 

Známy herec z reklamy:
Zobraziť galériu (3)

Viac o téme: Jevgenij Libezňuk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu