Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Najznámejší bača zo slovenskej reklamy: Je milencom tejto ženy!

Najznámejší bača z reklamy Jevgenij Libezňuk. Zobraziť galériu (13)
Najznámejší bača z reklamy Jevgenij Libezňuk.

BRATISLAVA – Nezaháľa! Na Slovensku nie je snáď nikto, kto by nepoznal známu reklamu slovenského potravinového reťazca, kde hlavnú úlohu hrá bača a jeho mladý pomocník. Obľúbeného valacha stvárňuje ukrajinský herec Jevgenij Libezňuk (52). Ten sa vďaka tejto reklame zviditeľnil a dostal sa na Slovensku do sveta šoubiznisu. Objavil sa už vo viacerých seriáloch a najnovšie sa stal milencom známej herečky Jany Oľhovej (55) v sitkome Kolabs, ktorý dnes štartuje na obrazovkách Jojky.

Herca Jevgenija Ivanoviča Libezňuka si diváci spájajú hlavne s postavou baču, ktorého stvárňuje vo vtipných reklamných spotoch na potraviny. Hoci ho práve tieto reklamy u nás zviditeľnili, na svojom zozname má aj množstvo hereckých úloh. Hral v sitkome Sekerovci, seriály Odsúdené, Expozitúra či vo filmoch ako Pokoj v duši, Želary a Tango s komármi.


Pozrite, čo uniklo na verejnosť: Nahé zábery Michaely Čobejovej!

Sex medzi slovenskými hercami: Užívali si zamaskovaní!


Najnovšie sa stal milencom herečky Jany Oľhovej. Nie však v súkromí, ale  v novom  jojkárskom sitcome Kolabs, ktorý dnes prichádza na obrazovky. V počine hrá vojenského hrdinu Žeňu, ktorý má nos na „dobré“ obchody, do ktorých zatiahne aj syna svojej priateľky Zeldy (Jana Oľhová) Žoltyho, ktorého stvárňuje Peter Batthyány.

„Jeho milenka Zelda bola za mladi skúsená levica salónov s podrezaným jazykom. Mala v hrsti každé mužské srdce, na ktoré ukázala a z tejto svojej schopnosti profituje dodnes,” dozvedeli sme sa niečo zo zákulisia o hereckej milenke ukrajinského herca. Známeho baču spolu s ostatnými obľúbenými hercami diváci uvidia v novom komediálnom sitcome už dnes večer.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu