Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Z najznámejšieho slovenského baču sa stal mafián: Pri pohľade na neho vás až zamrazí!

Eugen Libezňuk Zobraziť galériu (7)
Eugen Libezňuk (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Najznámejší slovenský bača Eugen Libezňuk (56), ktorý je už dlhé roky neodmysliteľnou tvárou istého potravinového reťazca, hviezdil v týchto dňoch v populárnom krimi seriáli Za sklom. V obľúbenom počine si zahral obávaného bossa ukrajinských mafiánov, ktorý vzbudzoval rešpekt nevľúdnym charakterom a hrôzostrašným výzorom. Pozrite, pri pohľade na neho vás až zamrazí!

Eugen Libezňuk je typ človeka, ktorého si na prvý pohľad ihneď zamilujete. Sála z neho vľúdnosť, neskutočná človečina a je tiež vynikajúcim hercom. Všetky tieto vlastnosti pretavil práve do postavy ikonického slovenského baču, ktorého stvárňuje vo vtipných reklamných spotoch známeho obchodného reťazca.

Eugen Libezňuk ako prívetivý slovenský bača.
Zobraziť galériu (7)
Eugen Libezňuk ako prívetivý slovenský bača.  (Zdroj: TV JOJ)

Tohto sympatického umelca ste mali v týchto dňoch možnosť sledovať aj na obrazovkách televízie JOJ, kde hviezdil v obľúbenej kriminálke Za sklom. Tam si ho však divák mohol vychutnať z diametrálne iného uhla. Eugen si totiž zahral obávaného šéfa ukrajinského podsvetia – takzvaného „Ucha“. No a práve ten mal od prívetivého slovenského baču na míle ďaleko.

Nejde však len o odlišný charakter postáv, ale predovšetkým aj o jeho zmenený výzor. Z herca, ktorý je pôvodom tiež Ukrajinec, išiel v tomto prípade doslova strach a hrôza – zátylok vyholenej hlavy mu zdobilo veľké tetovanie v tvare lebky, mal zohyzdené ucho a v kombinácii s mafiánskymi spôsobmi vyznieval ako pravý boss zločineckej skupiny.

V seriáli Za sklom stvárnil Eugen Libezňuk obávaného šéfa ukrajinských mafiánov.
Zobraziť galériu (7)
V seriáli Za sklom stvárnil Eugen Libezňuk obávaného šéfa ukrajinských mafiánov.  (Zdroj: TV JOJ)

Z postavy mafiánskeho bossa Ucha išiel doslova strach a hrôza.
Zobraziť galériu (7)
Z postavy mafiánskeho bossa Ucha išiel doslova strach a hrôza.  (Zdroj: TV JOJ)

Jeden z najlepších slovenských seriálov inšpirovaný skutočnými udalosťami zavŕšil včera svoju druhú sériu. To, či bude nasledovať aj tretia, zatiaľ známe nie je. Podľa našich informácií to nevedia ani samotní herci. 

Viac o téme: Eugen Libezňuk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu