Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Juraškova sexi partnerka: Uff, toto skrýva pod šatami... Treba to odstrániť!

Roman Juraško a Diana Hágerová Zobraziť galériu (3)
Roman Juraško a Diana Hágerová (Zdroj: Instagram DH)

BRATISLAVA - Diana Hágerová je bezpochyby krásna žena. Aktuálne ale jej telo hyzdia nepekné výrastky. Uff, pozrite, ako to vyzerá pod jej šatami!

Predtým, než sa z nej stala moderátorka, skúšala Diana Hágerová šťastie na súťaži krásy. Hoci nevyhrala, nikto nemôže poprieť, že je to krásna žena. 

Juraškova sexi partnerka: Uff,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram D.H.)

Aktuálne však jej telo vôbec nie je dokonalé. „Bola som na druhom kole odstraňovania takých výrastkov na koži a rôznych takých červených bodiek. Pani doktorka toho našla celkom dosť,” priznala blondínka. 

Keďže tento svoj problém verejne spomenula už pri prvej návšteve lekárskheo zariadenia, mnohé ženy táto téma zaujala. A Diana sa rozhodla ísť doslova s kožou na trh a ukázať, ako jej telo vyzerá pod šatami. 

Juraškova sexi partnerka: Uff,
Zobraziť galériu (3)

Ide o problém, ktorý sa v jej prípade viaže k materstvu. „Mne sa výrastky vo veľkom rozmnožili počas tehotenstiev. Ich nevýhoda je, že samé nezmiznú, práveže rastú a rýchlo pribúdajú nové,” prezradila Diana, ktorá sa odfotila niekoľko minút po ošetrení. O pár dní by už po výrastkoch vraj nemalo byť ani stopy. 

Viac o téme: Roman JuraškoDiana Hágerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu