Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Natália z Farmy šokovala: Ukázala FRAJERA... FOTO Veď on musí byť OVEĽA MLADŠÍ!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - No teda, má sa čím pochváliť! A tým teda nemáme na mysli len jej športové úspechy, prostredníctvom ktorých neraz urobila úžasnú reklamu nášmu malému Slovensku. Aj napriek nim však mnohí Natáliu Lenártovú mnohí spoznali až vďaka tomu, že účinkovala v aktuálnej sérii Farmy... A to, že je jedna z našich najúspešnejších fitnessiek nie je to jediné, čo ste o nej možno nevedeli...

Drina, tvrdá disiplína, pokora a majstrovstvo za sporákom, ale aj občasná výbušnosť. To všetko Natáliu charakterizovalo počas jej účasti v aktuálnej sérii Farmy, z ktorej sa porúčala pred dvomi týždňami po prehranom dueli s Minhom. A aby toho nebolo málo, neraz dokázala, že si stojí za slovom a má nervy priam zo železa. 

Predsa len. Zato, ako sa držala aj napriek tomu, ako často do nej niektorí šili a rýpali, si zaslúži takmer rovnakú medailu ako sú tie, ktoré získala ako dvojnásobná majsterka sveta vo fitness. No a zdá, že jej húževnatosť si necenia iba športoví nadšenci či tí, ktorí jej začali fandiť, keď sa objavila na Farme. 

Natália z Farmy šokovala:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Totižto - počas jej pobytu na statku si mnohí mysleli, že si ako slobodná mamina niečo kompenzuje, špekulovalo sa aj o tom, že temperamentná blondínka má zálusk na svojho farmárskeho kolegu Michala, ktorý ale začal tvoriť pár s Dagmar. Lenže, Natália sa do šou naozaj neprihlásila kvôli kompenzovaniu si svojho sebavedomia, zdvíhaniu vlastného ega a už vôbec nie aby si našla muža. 

Natália z Farmy šokovala:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram N.L.)

Doma totiž už jedného má. Športovkyňa totiž nedávno na svojom Instagrame ukázala fotky s mužom, ktorý vyzerá ako vystrihnutý z časopisu. Zo zverejnených záberov z dvojice sršala obrovská chémia, a tak sa niet čo diviť, že sa fanúšikovia okamžite začali vypytovať, či ide o jej partnera. „Áno," odpovedala jednoducho spokojná Natália, ktorá veru má byť načo pyšná.

Mimochodom, jej partner vyzerá byť výrazne mladší než je ona ale, lenže... S jej temperamentom a vyzretosťou sa asi ani niet čo čudovať, že aj mladý muž ju uprednostní pred svojou rovesníčkou a hlavne... Aha, ako im to spolu pristane! 

Natália z Farmy šokovala:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram N.L.)

Viac o téme: FarmaNatália Lenártová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu