Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Markizáčka varuje: Preboha, NEROBTE SI DIEŤA!

Diana Hágerová je dvojnásobnou mamou. Zobraziť galériu (2)
Diana Hágerová je dvojnásobnou mamou. (Zdroj: Instagram DH)

BRATISLAVA - Markizácka moderátorka Diana Hágerová je dvojnásobnou mamou, no uvedomuje si, že s partnerom Romanom Juraškom musia naďalej pracovať aj na svojom vzťahu. A v istej situácii ľuďom vôbec neodporúča mať dieťa.

Diana Hágerová sa prvýkrát stala mamou koncom októbra 2017, keď porodila dcéru Izabelu. Syn Tristan prišiel na svet vo februári tohto roka. 

 

S partnerom Romanom Juraškom si starostlivosť o deti delia podľa možností, keďže starých rodičov nablízku nemajú. A tak im ani nezostáva veľa času pre seba. „Naše spoločné chvíle sú, keď dáme deti spať (ak vládzeme),” zverila sa na sieti Instagram a dodala: „Aj to málo je veľmi, veľmi dôležité. Pretože aj napriek tomu, že sa ľudia stanú rodičmi, stále sú aj partneri, milenci, najlepší kamaráti a aby to tak zostalo a fungovalo, ako má, treba tento vzťah zveľaďovať a starať sa oň.”

Ako ďalej moderátorka prezradila, absolútne nechápe ľudí, ktorí sa snažia zachraňovať svoj vzťah tým, že si urobia dieťa. „Mať dieťa je brutálna zodpovednosť. je to fyzicky aj psychicky náročné a je to obrovská skúška aj pre fungujúci vzťah, nieto pre nefungujúci,” vyhlásila. 

Markizáčka varuje: Preboha, NEROBTE
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

A svojim sledovateľom venovala jednu radu: „Ak sa náhodou ocitnete v krízovej situácii vzťahu, nerobte si dieťa, aby sa to "napravilo". Myslite na to dieťa, ktoré si zaslúži mať dvoch milujúcich rodičov, ktorí ho spoločne s láskou vychovávajú, a nie rozhádanú dvojicu, ktorá možno vydrží alebo aj nie.”

Viac o téme: Diana Hágerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu