Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krásna markizáčka šokovala fanúšikov: FOTO iba v pyžamku... A toto je čo?!

Diana Hágerová Zobraziť galériu (3)
Diana Hágerová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Markizácka moderátorka Diana Hágerová sa kedysi zúčastnila súťaže krásy a svojou postavičkou ohuruje aj po dvoch deťoch. Sexi krivky však nie sú to jediné, čo prekvapilo jej fanúšikov.

Diana Hágerová sa koncom októbra 2017 stala mamou dcéry Izabely a vo februári 2021 porodila syna Tristana. Partnerka moderátorského kolegu Romana Juraška sa však napriek tomu môže chváliť výstavnou postavičkou. 

Krásna markizáčka šokovala fanúšikov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Najnovšie sa blondínka na sociálnej sieti ukázala iba v sexi pyžamku – čierny model pozostáva z krátkeho topu a vysoko vykrojených kraťasov. Mnohí hneď v komentároch obdivovali Dianinu figúru. 

Okrem nej však komplet odhalil aj "ozdoby" na Hágerovej tele. Nápis na boku má už dlhšie a kedysi bol jej najväčším tetovaním. „Svoje prvé mám od 18 – 19 rokov. Postupne pribudli ďalšie tri,“ povedala nám moderátorka v roku 2015, pričom ale to na bedrách nechala zahalené tajomstvom: „Je to latinský nápis, ale čo tam mám napísané, si nechám pre seba.“ 

Nie všetci stihli postrehnúť, že markizáčka je vyznávačkou tetovaní, a tak niektorých fanúšikov doslova šokovala. „Taká potetovaná? Som fanúšik tetovania a nepovedala by som na pani Dianku, že je taká potetovaná,” objavilo sa napríklad v komentároch. 

Krásna markizáčka šokovala fanúšikov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DH)

 
Viac o téme: Diana Hágerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu