Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slovenská moderátorka mesiac po pôrode: Ukázala brucho... FOTO Diana, kto za teba rodil?!

Diana, kto za teba rodil?! Zobraziť galériu (4)
Diana, kto za teba rodil?! (Zdroj: Instagram D.H.)

BRATISLAVA - Takmer presne pred mesiacom sme ako prví priniesli informáciu, že z moderátorov Diany Hágerovej a Romana Juraška sa stali dvojnásobní rodičia. Sympatická blondínka priviedla na svet synčeka, no a po štyroch týždňoch... Môže takto vyzerať?!

Kým niektoré mamičky sa s popôrodnými kilami pasujú aj niekoľko týždňov či rokov, pohľad na Dianu, ktorá porodila len začiatkom februára, vám rozum nepoberie. Usmievavá kráska totiž vyzerá, akoby ani nerodila. Najnovšie na svoj Instagram zazdieľala fotku, kde ukázala svoje bruško a človek by si povedal, že táto žena asi ani nemá deti. 

Galéria: Diana Hágerová a Roman Juraško

Jej figúra totiž vyzerá absolútne dokonalo. A neušlo to ani jej sledovateľom na sociálnej sieti. Na snímke pózuje v tope, ktorý odhaľuje jej krivky a nech sa už pozeráte akokoľvek, kilá navyše by ste hľadali márne. „Za teba kto rodil tie dietičky," nechápala Dianina kamarátka, misska Ľubica Šimiaková. 

Diana Hágerová predviedla dokonalú figúru. A to iba mesiac po pôrode synčeka!
Zobraziť galériu (4)
Diana Hágerová predviedla dokonalú figúru. A to iba mesiac po pôrode synčeka!  (Zdroj: Instagram D.H.)

A podobných komentárov bolo rovno niekoľko. Našli sa aj dámy, ktoré od moderátorky pýtali tipy, ako sa po pôrode dostať do takejto skvelej formy. „Deväť mesiacov nevoľností a človek sa veľmi nezmení," žartovala dvojnásobná mamina, ktorá vyzerá naozaj perfektne. . 

Viac o téme: Diana Hágerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu