Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Obrovská ZMENA slovenského herca: Vypapkané brucho je minulosťou... Pozrite na tie tehličky!

Pred rokom a pol Pavol Plevčík (vľavo) svoje brucho skrýval. Zobraziť galériu (18)
Pred rokom a pol Pavol Plevčík (vľavo) svoje brucho skrýval. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Pred časom sme na Topkách písali o trapase, ktorý si na predstavení Boyband vyrobil slovenský herec Pavol Plevčík (36). Od premiéry v roku 2010 totiž viditeľne pribral a musel mať na sebe tričko s potlačou dokonalého tela. To je však už minulosťou. Náš článok ho zjavne vyhecoval a... Pozrite, ako sa odvtedy vysekal!


Slovenskí herci odhodili zábrany aj oblečenie: Sexi nahé telá a... tento sa poriadne strápnil!


V novembri 2018 sme si na predstavení Divadla Nová scéna - Boyband všimli vtipný detail. V scéne, kedy sa všetci herci vyzliekli a pýšili sa svojimi výstavnými krivkami od pása hore, jeden z nich, Pavol Plevčík, svoje (vtedy zrejme nie až tak mocné) svaly zahalil tričkom. Aspoň potlač na zaujímavom fashion kúsku naznačovala, že by sa v daných partiách mali nachádzať tehličky. 

Pavol Plevčík mal počas predstavenia na sebe tričko s potlačou dokonalého tela.
Zobraziť galériu (18)
Pavol Plevčík mal počas predstavenia na sebe tričko s potlačou dokonalého tela.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Obrovská ZMENA slovenského herca:
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Zdá sa však, že naše upozornenie na jemný nedostatok muzikálového herca vyprovokoval k činu... Dostali sme sa totiž k jeho aktuálnym fotkám, z ktorých je jasné, že dnes by už rozhodne nič fejkovať nemusel. Práve naopak... Plevčík na sebe začal makať a dnes má postavu, pri pohľade na ktorú by zbledli závisťou aj jeho kolegovia z divadla. 

Bodaj by nie, veď sa mu podarilo zhodiť až 20 kíl. „Počas dvoch rokov, čo spolu trénujeme, išiel dole na váhe cca 20 kg, zhodil tuky a nabral na svalovej hmote. Stravu sme zo začiatku tiež upravili - menšie porcie, častejšie do dňa. Do týždňa mávame tak 4 tréningy, počas leta sme ich dokonca dávali 5, aby bola postava top,“ prezradil nám Plevčíkov tréner Martin Bobek, ktorý herca nešetrí ani v čase karantény. 

Pavol Plevčík sa po našom článku obrátil na osobného trénera a začal makať.
Zobraziť galériu (18)
Pavol Plevčík sa po našom článku obrátil na osobného trénera a začal makať.  (Zdroj: archív P.P.)

„Počas karantény je to cvičenie trošku náročnejšie ako normálne, ale snažím sa ho aj v tomto ťažkom čase nejako donútiť cvičiť a motivovať ho. Pomôcky používame rôzne - od drevených polien a lavičky až po sekeru,“ prezradil nám človek, ktorý stojí za aktuálnou podobou Plevčíka. Ten sa okrem muzikálov na Novej scéne, čoskoro objaví aj v seriáli Susedia ako nová postava bezdomovca, či v Oteckoch ako Sisin nápadník.

Na opätovné priberanie preto nie je čas. A keďže s priateľkou na chalupe, kde aktuálne trávi čas, rád vyvára a vypeká, nemôže sa prestať hýbať. „Pri súčasnej situácii sa venujem hlavne chalupárčeniu, ale nezaháľam a činky som nahradil sekerou, podložky trávnikom, závažia klátmi dreva, vnútorné trámy používam ako hrazdu a okolitý priestor ako fitko. Môj tréner sa mi aj v tejto ťažkej koronakríze venuje na 100% a trénujeme spolu buď cez webkameru, alebo vonku v prírode, kde dodržujeme všetky bezpečnostné opatrenia,“ priznal herec. 

Pozrite, ako dnes vyzerá!

Dnes už Pavol Plevčík žiadne tričká nosiť nemusí. Aktuálne sa totiž pýši azda najlepšou postavou z pätice hercov.
Zobraziť galériu (18)
Dnes už Pavol Plevčík žiadne tričká nosiť nemusí. Aktuálne sa totiž pýši azda najlepšou postavou z pätice hercov.  (Zdroj: archív P.P.)

Pavol Plevčík sa dnes pýši svalnatým telom.
Zobraziť galériu (18)
Pavol Plevčík sa dnes pýši svalnatým telom.  (Zdroj: archív P.P.)

Pavol Plevčík počas karantény maká aj na chalupe.
Zobraziť galériu (18)
Pavol Plevčík počas karantény maká aj na chalupe.  (Zdroj: archív P.P.)

Viac FOTO v galérii»

Viac o téme: Pavol Plevčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu