Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Veľkolepá rozlúčka so starým rokom: Slovenská herečka porodila!

Zo slovenskej herečky je dvojnásobná mama! Zobraziť galériu (6)
Zo slovenskej herečky je dvojnásobná mama! (Zdroj: Instagram A.K.R.)

PŘIBRAM - Koncom júla sa rodáčka z Hlinného, slovenská herečka žijúca v Česku Andrea Růžičková Kerestešová (35), pochválila radostnou novinou. Na sociálnu sieť pridala fotku s rastúcim tehotenským bruškom. Posledný deň v roku sa z nej stala dvojnásobná mama a na svet svojmu manželovi priviedla synčeka.

Andrea Růžičková je síce Slovenka, no už dlhšie žije a pôsobí v susednom Česku. Tam našla aj svoju lásku, manžela Mikolasa, za ktorého sa vydala v auguste 2016 a rok nato prišiel na svet ich prvý synček Tobiáš.

Koncom júla sa Andrea pochválila, že čaká druhé dieťatko.
Zobraziť galériu (6)
Koncom júla sa Andrea pochválila, že čaká druhé dieťatko.  (Zdroj: Instagram A.K.)

Koncom júla sa sympatická herečka pochválila radostnou novinkou a na Instagrame dala vedieť svojim fanúšikom, že pod srdcom nosí už druhé bábätko. „Hľa, malý Človiečik, čo vo mne prebýva. Z lásky rastie a možno už o niečom sníva. A my len prosíme Ťa, Pane, priveď k nám dieťa zdravé. Amen,” napísala v lete na sociálnu sieť k fotografii.

Druhú ratolesť napokon priviedla na svet v posledný deň roka 2019 a tak sa s ním rozlúčila vo veľkom štýle. Veď čo môže byť krajšie ako vstúpiť do nového roka s bábätkom v náručí? Andrea sa fotkou s dieťatkom pochválila na internete. Včera sa nám s Mikolasom stalo niečo prekrásneho. Porodila som nám druhého syna. Je to ten najmilší česko-slovenský uzlíček pod slnkom. Dali sme mu meno Jáchym. Milujeme. Tak veľmi ho milujeme! Ďakujeme Ti, Bože, za tento dar a zázrak,” napísala hviezda komédie Rafťáci.

Chlapček prišiel na svet v nemocnici v meste Příbram a čerstvá dvojnásobná mamina sa nezabudla poďakovať ani personálu za starostlivosť. Radostnou správou sa pochválil aj Andrein manžel, pričom jeho slová by dojali nejednu partnerku. „Dar lásky, dar nového života, pokorne a nežne prijímam, milujem a z celého srdce za neho ďakujem, milovaná žena,” napísal Mikolas. Rodičom srdečne blahoželáme a Jáchymovi a jeho mame želáme veľa síl a zdravia.

Andrea Kerestešová sa na Silvestra stala dvojnásobnou mamou.
Zobraziť galériu (6)
Andrea Kerestešová sa na Silvestra stala dvojnásobnou mamou.  (Zdroj: Instagram A.K.R.)

Viac o téme: Andrea Kerestešová RůžičkováMikolas Růžička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu