Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Intímny záber slovenskej herečky: Odhalila prsník a...

Herečka sa pochválila intímnym záberom. Zobraziť galériu (5)
Herečka sa pochválila intímnym záberom. (Zdroj: Bontonfilm)

PŘIBRAM – Už pár rokov žije sympatická slovenská herečka Andrea Růžičková Kerestešová (35) v Česku, kam sa vydala. V posledný deň roku 2019 sa z nej stala dvojnásobná mama a svojmu manželovi Mikolášovi priviedla na svet druhého syna. Ryšavka sa teraz pochválila intímnym záberom!

Pred rokmi sa Andrea presťahovala k našim bratom. Hoci je Slovenka, žije a pôsobí v Česku, kde našla svoju lásku a vydala sa. V roku 2016 povedala áno Mikolášovi Růžičkovi a po roku sa im narodil synček Tobiáš.

V posledný deň minulého roka sa ich rodina rozrástla o ďalšieho člena, ktorému dali meno Jáchym. „Včera sa nám s Mikolášom stalo niečo prekrásne. Porodila som nám druhého syna. Je to ten najmilší česko-slovenský uzlíček pod slnkom,” napísala na sociálnu sieť hneď s príchodom nového roka.

Galéria: Andrea Růžičková Kerestešová
Andrea sa teraz pochválila fotografiou so svojím dvojmesačným pokladom. Nie však len tak hocijakou. Na sociálnu sieť zavesila záber, na ktorom Jáchyma dojčí. Aj v dnešnej dobe je stále dojčenie na verejnosti a vôbec aj takéto fotky dosť tabu.

Čo je však pre matku a dieťa prirodzenejšie a intímnejšie ako toto? Slovenská herečka chcela dať najavo, že aj v ťažkých časoch, akými teraz prechádzame kvôli koronavírusu, sa dajú nájsť krásne a svetlé chvíľky. „Náš svet nás pozastavil. Tak spomaľme, ale neprestaňme žiť. Lebo život, to je zázrak. Držme sa, opatrujme sa a majme radi svojho blížneho. S rúškom či bez,“ vyzýva sympatická Slovenka.

Andrea Růžičková Kerestešová zverejnila intímny záber so synčekom.
Zobraziť galériu (5)
Andrea Růžičková Kerestešová zverejnila intímny záber so synčekom.  (Zdroj: Instagram A.K.R.)

Viac o téme: Andrea Růžičková Kerestešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu