Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Toto v Jojke ešte nezažili: Moderátor a hosť sa zdvihli a odišli z nakrúcania!

Hosť a moderátor odišli z nakrúcania. Zobraziť galériu (7)
Hosť a moderátor odišli z nakrúcania.

BRATISLAVA – Toto nik nečakal! Dnes večer si opäť diváci budú môcť vychutnať obľúbený jojkársky program Inkognito. Na obrazovkách sa však odohrá situácia, ktorá prekvapila nielen štvoricu hádačov, ale aj mnohých divákov. Moderátor Vlado Voštinár (53) sa spolu s tajným hosťom, ktorým bol tentokrát herec Marián Mitaš (37), v strede programu zdvihli a jednoducho odišli. Dôvod?

Prekvapili všetkých! Ako tajný hosť sa v pondelkovom Inkognite objaví herec Marián Mitaš, ktorého štvorica obľúbených hádačov nevie uhádnuť. Popri hádaní sa zamotajú a začnú rozprávať vtipy, prestanú sa pýtať otázky a ignorujú tak hosťa. V tom moderátor naznačí hercovi, aby z miestnosti odišli. Prekvapení ostanú nielen diváci, ale aj hádači, ktorí však na rozdiel od divákov vôbec netušili, čo sa okolo nich deje, keďže na tvárach mali stále škrabošky.

Jeden z nich, Juraj Šoko Tabaček, však započul, že sa niečo deje. „Ja som počul nejaké kroky. Ja sa obávam, že tu nemáme vôbec nikoho,“ zahlásil Šoko a potom zbystrili aj ostatní hádači. Diváci v publiku sa na tejto nečakanej situácii schuti zasmiali. „Vtipkár, žartiar, komik,“ okomentoval tajného hosťa Hudák, keď si uvedomili, že Voštinár s Mitašom naozaj odišli. Na chvíľu sa totiž schovali do zákulisia, no následne sa potichu vrátili na miesto.

„Možno išiel Vlado na WC-ko, alebo si tam teraz sadol úplne niekto iný,“ dohadovali sa medzi sebou hádači. Vtom Šoko navrhol, aby sa ich niečo spýtali, že to možno pomôže a zistia, čo sa deje. Následne Hudák položil otázku a Voštinár po minútach ticha odvetil: „Vy ste zaregistrovali, že sme tu?“  Potom mu odpovedal na položenú otázku a pokračovali ďalej v hádaní, kto je tajným hosťom. Či ho nakoniec uhádli, sa dozviete dnes večer na Jojke.

Viac o téme: Marián MitašVlado VoštinárInkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu