Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Český herec naložil Čekovskému: Zosmiešnil ho priamo pred kamerami!

Marián Čekovský Zobraziť galériu (4)
Marián Čekovský

BRATISLAVA - Totálne si z neho vystrelil! Marián Čekovský (40) je skvelý slovenský hudobník a zároveň patrí aj medzi našich najpopulárnejších zabávačov. Taktiež je známy i svojim špecifickým rečovým prejavom, ktorý si diváci obľúbili ešte v časoch, keď začal dabovať ikonického Pištu Lakatoša. Tentokrát si to však práve kvôli svojim vyjadrovacím schopnostiam poriadne zlízol....

A dostal to rovno pred kamerami. V najnovšej časti jojkárskeho Inkognita sa totiž ako tajný hosť objavil Miroslav Donutil. Český herec dal hádačom zabrať a nebola núdza ani o vtipné otázky a poznámky, ktoré mal, ako zvyčajne, na svedomí práve Čeky.

Jediný, kto sa chytal a začal tušiť o koho ide, bol jeho kolega Michal Hudák. Ten Mariánovi našepkával a snažil sa ho nasmerovať, kto je podľa neho anonymnou celebritou. Hudobník bol tentokrát totiž jemne mimo a so škraboškou na očiach zjavne nemal ani tušenia, kto by pred ním mohol sedieť.

Keď napokon vďaka Michalovej pomoci uhádol, Donutil sa vyjadril, že očakával svoje odtajnenie skôr a na zistenie identity tajného hosťa by on sám išiel úplne inak. „Netrúfam si tvrdiť, že takto rafinovane. I ten s tou vadou reči... spočiatku vyzeral ako taký Jožko Žmuchla, ale vzápätí, pozrite sa, prišiel k tomu,“ vysmial sa z prejavu Čekyho.

Miroslav Donutil vyhlásil, že Marián Čekovský má rečovú vadu.
Zobraziť galériu (4)
Miroslav Donutil vyhlásil, že Marián Čekovský má rečovú vadu.  (Zdroj: TV JOJ)

Český herec naložil Čekovskému:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Ten sa toho okamžite chytil a snažil sa zistiť, na čo herec narážal. „Akože šušleme,“ vypytoval sa českého hosťa Marián, ktorému sa z vtipnej situácie pokúšal pomôcť vyjsť jeho kolega Michal. „Ale my sme z východu, tam sa hovorí "še" namiesto "sa",“  snažil sa vysvetliť Donutilovi, ktorý mu s humorom jemu vlastným odpovedal, že nedávno na východe Slovenska bol a ľudia tak už nerozprávajú. 

Viac o téme: Marián ČekovskýMiroslav DonutilInkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu