Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nečakaná smrť moderátora a speváka: Na poslednej rozlúčke ho takto známe tváre poohovárali!

Barbora Balúchová a Jakub Petraník Zobraziť galériu (6)
Barbora Balúchová a Jakub Petraník

BRATISLAVA - Smutná správa na Mikuláša zasiahla mnohých ľudí z nášho šoubiznisu. Do muzikantského neba totiž nečakane odišiel moderátor a spevák Miro Fančovič (†52), ktorý roky spolupracoval aj s Barborou Balúchovou (30) či Jakubom Petraníkom (29) a mnohými ďalšími známymi tvárami. Tí ho boli odprevadiť na jeho poslednej ceste životom a takto opísali jeho poslednú rozlúčku.

S hlbokým žiaľom sa v pondelok večer rozlúčila rodina, kamaráti a známi s milovaným umelcom Miroslavom Fančovičom, ktorý tento svet nečakane opustil minulú stredu. Zádušná omša za zosnulého moderátora bola v pondelok doobeda v rímsko-katolíckom kostole v Sasinkove a posledná rozlúčka sa konala na miestnom cintoríne, kde bol pochovaný.

„Miro Fančovič nechcem stále uveriť tomu, že sme sa boli včera s tebou rozlúčiť. Viem, že by si mi nadával, keby si videl, ako som plakala, ale neboj sa, potom sme ťa pekne poohovárali. Tvoje šoférovanie, ktorého najvyšší prevodový stupeň 3 bol zážitkom pre veľa z nás. Mal si krásnu rozlúčku, takú, akú by si si prial. Ďakujem, Mirko, za všetko a dávaj na nás zhora pozor pri kávičke a koláčiku, ktoré si tak miloval. A ako ty si mi hovorieval, tak čauko mojeeeeeeee,“ napísala na Facebook Balúchová.

Rovnako si na neho na sociálnej sieti zaspomínal aj jej kolega zo speváckej šou Jakub Petraník. „Miro Fančovič, tak dnes sme sa naposledy rozlúčili, len aby si vedel. Rozlúčka bola vo veľkom štýle... Prišlo asi 500 ľudí, tak ako si si to zaslúžil... Potom, čo som sa bál, že to ani nestihnem kvôli zrušenému letu, ti musím povedať, že každý ti môže závidieť tvoju rozlúčku... Bolo to krásne... Btw., trošku sme si z teba robili aj srandu, aký zlý šofér si bol. Bolo mi cťou poznať ťa a chcem ti poďakovať, ako si ma naučil pozerať sa na tento zvrátený svet s humorom... Neplakal som, lebo viem, že kým sa nestretneme opäť, tak budeš na mňa pozerať zhora a keď mi bude smutno, tak ti len tak hore poviem, kto ma nasral a budeme ho ohovárať... Posielam ti tam jedno veľké objatie a prosím ťa, vydrž to tam zatiaľ bez nás. Pokúsim sa dať si načas, ale keď prídem, tak ver, že to roztočíme,“ napísal Jakub.

Viac o téme: Barbora BalúchováJakub Petraník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu