Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zomrel slovenský spevák a moderátor: Pár hodín pred smrťou sa ozval aj Balúchovej!

Barbora Balúchová Zobraziť galériu (11)
Barbora Balúchová

BRATISLAVA – Narodeniny v slzách! Smutná správa včera večer zasiala mnohých ľudí z nášho šoubiznisu. Do muzikantského neba totiž nečakane odišiel moderátor a spevák Miro Fančovič (†51), ktorý roky spolupracoval aj s Barborou Balúchovou (30). Tá dnes oslavuje narodeniny, namiesto radosti však smúti za kamarátom.

Speváčka Barbora Balúchová dnes oslavuje okrúhle jubileum 30 rokov. Namiesto radosti však od včera večera smúti. Iba pár hodín pred jej narodeninami totiž zomrel jej kamarát zo šoubiznisu – spevák, zabávač, manažér a moderátor Miro Fančovič. Ten bol podľa jeho priateľov už dlhšie chorý, napriek tomu bol jeho odchod pre mnohých náhly a nečakaný. 

Na sociálnej sieti sa priateľom blondínka vyznala so svojím smútkom. „Miro Fančovič pred pár dňami si mi volal a plánovali sme akciu, včera si mi večer ešte písal a dnes... Nestihol si sa zoznámiť s mojím krpčekom. Ďakujem, že som mohla spoznať človeka s tak veľkým srdcom. Budeš mi tu veľmi chýbať a ďakujem za všetko. Mirko R.I.P.,“ napísala včera na facebooku Barbora Balúchová, ktorej sme sa spýtali, ako to zvláda. 

„Je to pre mňa a pre množstvo jeho blízkych veľký šok. Len pred pár dňami sme plánovali vianočný koncert, gratuloval mi k meninám, k Mikulášovi, ale bohužiaľ k dnešným narodeninám už nie. Je mi ľúto, že môj syn nepozná veselého, dobrého a vždy usmiateho uja Mirka. Viem, že aj tam hore to určite roztočí ako to vie len on," napísala topkám speváčka. K statusu speváčka  pridala aj niekoľko ich spoločných fotografií, ktoré nájdete v našej GALÉRII» Vyslovujeme úprimnú sústrasť celej rodine a priateľom. Nech odpočíva v pokoji...

Barbora Balúchová smúti za svojim kamarátom zo šoubiznisu.
Zobraziť galériu (11)
Barbora Balúchová smúti za svojim kamarátom zo šoubiznisu.

Viac o téme: Barbora Balúchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu