Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Balúchová po pôrode: 10 kíl dole a... Po tomto túži!

Barbora Balúchová Zobraziť galériu (5)
Barbora Balúchová (Zdroj: Instagram B.B.)

BRATISLAVA - Wau, tomu sa povie poriadna motivácia! Barbora Balúchová (29) je približne pol roka po pôrode svojho syna Alexandra. Čerstvá mamička žiari šťastím a krásne rodičovské povinnosti si naozaj užíva. Je tu ale predsa len niečo, s čím nie je speváčka až taká spokojná a stotožnená. Pozrite, po tomto túži!

V polovici januára porodila speváčka Barbora Balúchová syna Alexandra, ktorý je desiatym potomkom multiotecka Borisa Kollára. Známa blondínka tak momentálne prežíva najkrajšie obdobie svojho života a na svoj rozkošný poklad nedá dopustiť.

A hoci Balúchová na prvý pohľad vyzerá maximálne šťastne a vyrovnane, s niečím predsa len až taká spokojná nie je. Vrásky na čele jej totiž robí jej „popôrodná“ postava, ktorá podľa jej vlastných slov ešte ani z ďaleka nie je taká ako kedysi.

A to aj napriek tomu, že sa jej od narodenia dieťatka podarilo schudnúť úctyhodných 10 kilogramov. „Fotka spred roka ako motivácia. 10 kg po pôrode dole, ale stále to nie je to, čo bývalo. Leto sa blíži a chcem sa dať dokopy, aby si ma ľudia nefotili ako posledný druh veľryby na súši,“ napísala čerstvá mamička k záberu na svojom instagramovom účte.

Ide teda o fotografiu z minulého roka. Plavovláska na nej pózuje len v čipkovanom krátkom tope, ktorý zvýraznil nielen jej napumpované prednosti, ale aj naozaj ploché bruško.  

No keďže Barbora vždy ohurovala štíhlou figúrou, dá sa aj v tomto prípade predpokladať, že sa do svojej vysnenej tip-top formy dostane naozaj čoskoro...

Viac o téme: Barbora Balúchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu