Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sexi VIDEO exmilenky Roba Vitteka: Niki, nedráááždi!

Niki Lowrie Zobraziť galériu (5)
Niki Lowrie

BRATISLAVA - Provokuješ?! Modelka Niki Lowrie (29) sa do povedomia slovenskej verejnosti zapísala predovšetkým ako milenka Roba Vitteka (35). Práve ona mala po boku úspešného futbalistu nahradiť redaktorku Alexandru Orviskú (33). A pri pohľade na brunetku sa ani nie je čomu čudovať. Krátkovlasá kráska je totiž stelesnením sexepílu. Aktuálne to dokazuje aj novým videom na Instagrame. Ups, zabudla si si podprsenku?!

Modelka Niki Lowrie sa pýši dokonalými krivkami a poriadnou dávkou sexepílu. Na túto kombináciu zrejme ulovila aj úspešného slovenského futbalistu Roba Vitteka. Podľa posledných správ sa však dvojica už nestretáva a obaja si užívajú slobodu. Športovec kdesi na ihrisku a kráska na slnečnom Bali. 

Práve odtiaľ v týchto dňoch zavesila na Instagram sexi video. Je na ňom spolu so svojou kamarátkou, obidve dávajú milé tančeky, no pohľady všetkých aj tak upúta Niki - má na sebe totiž ultra krátke rifľové nohavice a biele tričko, pod ktoré si však zabudla dať podprsenku. Pod tenkou látkou sa jej tak obrysujú nielen krivky pŕs, ale aj vytŕčajúce bradavky. No, krátkovlasá bohyňa skrátka vie, ako chlapov dostať na kolená.

 

Don't be good #begreat #goodmorning #bali #weloveyou @stany9

Príspevok, ktorý zdieľa Niki Lowrie (@niki_lowrie),

Viac o téme: Niki LowrieRobo Vittek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu