Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vittekova milenka ukázala tehličky: Toto má Robo v posteli!

Niki Lowrie Zobraziť galériu (6)
Niki Lowrie (Zdroj: Instagram N.L.)

BRATISLAVA - Pekáč buchiet! Niki Lowrie (28) je úspešnou modelkou nielen u nás, ale aj v zahraničí. Viac ako tým sa však do povedomia slovenskej verejnosti dostala ako nová milenka futbalistu Roba Vitteka (34). Dvojica síce doposiaľ nič nepotvrdila, no v prominentných kruhoch ide o akési verejné tajomstvo. Najnovšie tmavovláska na sociálnu sieť Instagram zavesila záber, na ktorom ukázala svoje vymakané telo. Fúha a tehličky má teda riadne. Pozrite na ne!

Niki Lowrie je vychytenou modelkou nielen u nás, ale aj v zahraničí. Niet preto divu, že si na svojej postavičke dáva naozaj záležať. Pravidelné návštevy posilňovne sú tak v jej prípade úplnou samozrejmosťou.

No a práve tam vznikla aj najnovšia fotka, ktorú tmavovláska zverejnila na sociálnej sieti Instagram. Robí na nej takzvanú sviečku... No ale hoci ide o kúsok, ktorý zvládne ktorékoľvek dieťa, rozhodne sa je na čo pozerať. 

Krátky športový top totiž odhalil to, čo milenka Roba Vitteka bežne skrýva pod šatami - na bruchu sa jej totiž črtá hotový pekáč buchiet. Také tehličky by jej mohol závidieť aj ktorýkoľvek chlap. No pozrite... Takéto super telo má v posteli známy futbalista. 

 

Viac o téme: Niki LowrieRobo Vittek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu