Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vittekova exmilenka má už nového: Známeho futbalistu nahradil exotický fešák!

Futbalista Robo Vittek po škandále s neverou a rozchode s manželkou Patríciou, tvoril pár s modelkou Niki Lowrie. Zobraziť galériu (5)
Futbalista Robo Vittek po škandále s neverou a rozchode s manželkou Patríciou, tvoril pár s modelkou Niki Lowrie. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA/TALIANSKO - Vzťah manželov Roba a Patrície Vittekových ukončil škandál. Futbalista mal svoju polovičku podviesť s jojkárskou redaktorkou Alexandrou Orviskou, za čo si ženy v jednom z bratislavských podnikov skočili do vlasov. Športovec sa potom zahľadel do modelky Niki Lowrie, s ktorou istý čas tvoril pár. Ich vzťah je však už tiež minulostou. A dnes krátkovlasá kráska miluje iného muža - takéhoto fešáka z Talianska!

Vo vzťahovej otázke Róberta Vitteka v roku 2014 platilo staré známe - kde sa dvaja bijú, tretí vyhráva. Zatiaľ čo jeho stále zákonitá manželka Patrícia Vitteková bola na nože s jojkárkou Alexandrou Orviskou, keďže sa prevalilo, že športovec má k redaktorke až príliš blízky vzťah, on sa zahľadel do modelky Niki Lowrie. 

Ani s tou mu to však nevyšlo a dnes je v živote krátkovlasej manekýnky už iný muž. Je ním fešák z Talianska Luca. Brunetka s ním tvorí pár už niekoľko mesiacov a fotkami so svojou novou láskou sa Niki pravidelne chváli na sociálnej sieti Instagram. V týchto dňoch mu na svojom profile gratulovala k 35. narodeninám. Pozrite na ten pekný pár!

Viac o téme: Róbert VittekNiki Lowrie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu