Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Balúchovej verejné vyznanie Kollárovi: Boris, ona ťa miluje!

Boris Kollár a Barbora Balúchová Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár a Barbora Balúchová

BRATISLAVA - Žiadna jednorázovka! Barbora Balúchová (28) v januári porodila syna, ktorého otcom je Boris Kollár (51). Názory na blondínku sú preto rôzne, veď ide už o 10. dieťa známeho milovníka žien, navyše vyšlo najavo, že sexuálne ladené správy posiela aj 15-ročným dievčatám. A rodičia malého Alexandra spolu ani nežijú... Na negatívne poznámky má však speváčka jednoznačnú odpoveď. Verejne sa vyznala z lásky k multioteckovi.

Barbora Balúchová sa v januári stala matkou 10. dieťaťa Borisa Kollára a je deviatou ženou, s ktorou má potomka – keď rátame priznaných potomkov. Blondínka sa okamžite stala terčom kritiky, lebo podnikateľ nespĺňa predstavu mnohých žien o princovi na bielom koni. 

V súvislosti s Borisom sa vždy hovorí o zabezpečení mamičiek a niektorí ľudia pokladajú jeho ženy len za zlatokopky. A dávajú im to aj najavo. Barbora napríklad nedávno zverejnila žiadosť, či jej niekto nevie poradiť vhodný byt na prenájom. „Borko kúpi, neboj nič,” odpísala jej istá Marika. 

Speváčka samozrejme odpovedala, že boháčove peniaze nepotrebuje a slová dotyčnej dámy označila za trápne. „Trápne a nechutné bolo, keď dala 50-ročnému (asi jednorázovka, keďže ani nikdy vzťah nemali - tiež o niečom svedčí). Koľko rokov má jej otec?” pokračovala vo svojom názore Marika. 

A vtedy to prišlo! „Keď niekoho milujete, neriešite absolútne vek,” vyznala sa Balúchová verejne. O pravej láske na sociálnej sieti básnila aj v čase, keď sa prevalilo jej tehotenstvo. Ideálny vzťah je však ten, kde sa milujú obaja... A pri Borisovi vernosť naozaj nehrozí. Počet potomkov hovorí za všetko. Navyše, neustále loví nové ženy a dievčatá... Svedčí o tom aj kauza Čistý deň, keďže v týchto dňoch vysvitlo, že sexuálne ladené správy posielal aj 15-ročnej klientke tohto ústavu. 


Boris Kollár ukázal pikantný chat s chovankyňou Čistého dňa: Vyš*káme sa, zlatino!

Kollár vypovedal na polícii viac ako štyri hodiny: Ďalší problém, trestné oznámenie!


Balúchovej verejné vyznanie Kollárovi:
Zobraziť galériu (5)

Viac o téme: Barbora BalúchováBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu