Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žaloby na Balúchovú: Salón predala chlapíkovi z kauzy Olejári!

Barbora Balúchová Zobraziť galériu (6)
Barbora Balúchová

BRATISLAVA - Niekoľko žalôb a dlhy do výšky desiatok tisíc. To sú až doteraz skrývané tajomstvá Barbory Balúchovej (28), ktorá v januári porodila desiateho potomka podnikateľovi Borisovi Kollárovi (51). K osobným dlžobám sa blondínka nevyjadrila, z tých firemných sa vykrúca poukázaním na to, že jej salón má už iného majiteľa. Ten však pôsobí viac než podozrivo...

Barbora Balúchová sa pri otázke k žalobám smerovaným na jej fyzickú osobu tvárila ako nevedomá, no voči dlhom a žalobám k jej bývalému salónu sa rázne ohradila. „No, asi to bude kvôli tomu, že ja už nie som, už nevystupujem ako majiteľka nejakej firmy, takže ja už nemám vlastne žiadnu firmu. Čiže tam v tej firme je už niekto iný, kto to má na starosti, takže ja už s tou firmou nemám nič, takže ja dlžoby vlastne nemám žiadne, ja som ani dlžoby nemala, takže to je už na človeku, ktorý momentálne tú firmu má,“ povedala nám, keď sme ju kontaktovali, aby sme sa spýtali na údajné dlžoby a žaloby, ktorých existenciu nám potvrdil aj právny zástupca poškodených.

Je pravda, že Barbora salón už nevlastní, no minimálne poriadne lišiackym sa dá označiť spôsob, akým sa ho napokon zbavila. Salón Royal Queen bol totiž podľa obchodného registra zlúčený do spoločnosti Football Planet, s.r.o., pričom táto spoločnosť má na seba okrem Royal Queen zapísaných približne 1800 ďalších firiem. Niekoľko z nich bolo s Football Planet zlúčených dokonca v ten istý deň ako tá speváčkina. Prinajlepšom pochybne celá záležitosť vyzerá aj pri pohľade na sídlo spoločnosti. Je totiž totožné so sídlom Bankrot s r.o., ktorého bývalým konateľom a spoločníkom je Vladimír Strýček.  

Práve on je aj osobou, ktorej dala Balúchová plnú moc na všetky právne úkony súvisiace s Royal Queen. Strýček bol mimo iného vyšetrovaný pre kauzu Olejári – v súvislosti s týmto prípadom sa Strýček na 6 mesiacov dostal za mreže, neskôr ho však Najvyšší súd prepustil z dôvodu porušovania ľudských práv a trestného poriadku a napokon bol aj zbavený viny – a meno spoločnosti  Bankrot, ktorú sám založil, sa objavilo napríklad aj v súvislosti s vyšetrovaním údajných podvodov na DPH vo výške 18 000 000€.

Spoločnosť Bankrot s r.o. je známa svojím pôsobením v oblasti likvidácie firiem, no dnes už Strýček ako jej konateľ ani spoločník nevystupuje. Majiteľ spoločnosti má americký pôvod, kým konateľom je Mexičan. Podľa zdroja blízkeho speváčke ona sama na takéto šikovné konanie potrebné poznatky nemá a navyše to stihla takmer v poslednej chvíli. Vláda totiž momentálne rokuje o tom, aby takéto pochybné zlučovanie firiem bolo v budúcnosti nelegálne. Ak bude mať dostatočnú podporu, mal by tento zákon vstúpiť do platnosti od 01.10. 2017.

Je teda možné, že Barbora si problém s dlžobami uvedomovala až príliš dobre, a preto sa firmy zbavila narýchlo, namiesto bežného spôsobu likvidácie, hoci ona sama tvrdí opak. Otázne je len to, kto jej s týmto dobre premysleným ťahom pomohol. I napriek vyššie uvedenému totiž blondínka na svojej sociálnej sieti označila celú situáciu za lož a tvári sa, že žiadny takýto problém nemá. Opačný názor má však právny zástupca veriteľov, ktorým Barbora dlží peniaze, a túto skutočnosť nám už na začiatku potvrdil. 

Viac k tejto téme: 

Kollárova mamička Balúchová sa topí v obrovských problémoch: Desaťtisícové dlhy a viacero žalôb na krku!

Zadlžená Balúchová po uši v problémoch: Čo na to Kollár? Neuveríte!

Viac o téme: Barbora BalúchováBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu