Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Kollárova mamička Balúchová sa topí v obrovských problémoch: Desaťtisícové dlhy a viacero žalôb na krku!

Barbora Balúchová dlží tisícky eur. Zobraziť galériu (4)
Barbora Balúchová dlží tisícky eur. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Zmieta sa v obrovských dlhoch! Speváčka Barbora Balúchová (28), ktorá v januári porodila desiateho potomka Borisovi Kollárovi (51), si zrejme poriadne zavarila. Podľa našich informácií totiž dlží tisícky eur svojim známym, ktorí sa na ňu rozhodli podať žaloby. Barbora, takto vyzerá tá samostatnosť, ktorou si sa na sociálnej sieti nedávno pýšila pred Andreou Heringhovou (35)?

Podľa našich informácií zo zdroja blízkeho speváčky by sa mali dlhy šplhať až do výšky desiatok tisíc eur. „Barbora sa zadĺžila, keď otvárala salón. Peniaze naň nemala, popožičiavala si preto od kamarátov. Začalo to jedným, ten ju však prestal financovať, lebo peniaze nevracala, a tak sa zavesila na ďalšiu kamarátku. Niekoľkokrát sa im sťažovala, že nemá ani na základné potreby ako telefón, drogéria a pod.“ povedal nám náš zdroj. Speváčka navyše s tými, ktorým dlží, údajne prestala aj komunikovať.

„Nikomu z nich ich peniaze nevrátila. Dokonca prestala aj komunikovať. Najprv sa vyhovárala na všelijaké hlúposti, nikdy nemala čas, potom už ani záujem. Posledných 5 rokov ju sponzorovali len rôzni známi. Veď ona neplatila ani za bývanie! S kamarátkou bola dohodnutá, že u nej bude bývať, nemusí platiť nájom, len nejaké drobné mesačne za náklady, ako sú voda či plyn. Za takmer dva roky jej ale nezaplatila ani euro,“ prezradil nám náš zdroj, ktorý si nepraje byť menovaný.

Dodal aj, že Barbora si takéto výhodné bývanie bez platenia nájmu mala užívať i u ďalších. „Podrazila ľudí, ktorí ju mali radi a chceli jej pomôcť, aby sa dostala z problémov. Keď sa dozvedela, že na ňu podávajú žaloby a rozhodli sa riešiť to súdnou cestou, začala ich po okolí ohovárať a rozširovať, že sa jej vyhrážajú. To je ale úplný nonsens. Veď oni chcú len späť svoje peniaze, za ktoré si ona nažívala a podnikala,“ nechápe Balúchovej zmýšľanie náš zdroj. 

Snažili sme sa osloviť aj samotných veriteľov, no tí si však medializáciu mena ani „kauzy“ neželali. Až po veľkom naliehaní nás odkázali na advokátsku kanceláriu PERSPECTA Legal, s.r.o., ktorá nám poskytla následné stanovisko: „Áno, je pravda, že naša advokátska kancelária zastupuje klientov, ktorým Barbora osobne, alebo jej teraz už bývalá spoločnosť Royal Queen, s.r.o dlhuje finančné prostriedky,“ potvrdil pre Topky.sk právnik Mgr. Juraj Szalay. „Bližšie k výške záväzkov, ako aj k počtom žalôb a sporov sa vyjadrovať nebudeme.“

Advokátska kancelária sa pritom snažila všetko urovnať mimosúdnou cestou. Doposiaľ sa to však nepodarilo. „Samozrejme aj my, aj naši klienti sme sa primárne snažili o mimosúdne a diskrétne riešenie, nakoľko si myslíme, že súdne konanie, ako aj medializácia, nie je prospešná kamarátskym vzťahom, ktoré naši klienti majú/mali so slečnou Barborou,“ dodal právnik. 

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú Balúchovú, čo na aktuálnu situáciu okolo seba hovorí. Ona však tvrdí, že o ničom nevie. Až keď sme spomenuli, že sme si informácie overovali aj v advokátskej kancelárii, rozhovorila sa. „No, asi to bude kvôli tomu, že ja už nie som, už nevystupujem ako majiteľka nejakej firmy, takže ja už nemám vlastne žiadnu firmu. Čiže tam v tej firme je už niekto iný, kto to má na starosti, takže ja už s tou firmou nemám nič, takže ja dlžoby vlastne nemám žiadne, ja som ani dlžoby nemala, takže to je už na človeku, ktorý momentálne tú firmu má,“ povedala nám Balúchová. Podľa našich informácií však dlží kopec peňazí aj ako fyzická osoba. No, uvidíme, akým žalobám nakoniec bude čeliť! 

Viac o téme: Barbora BalúchováBoris KollárAndrea Heringhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu