Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Markizácka herečka ukázala svoju pýchu: Fúha, TOTO skrýva pod tričkom?!

Mária Havranová odhalila svoje telo. Zobraziť galériu (5)
Mária Havranová odhalila svoje telo. (Zdroj: Foto: Instagram M.H.)

BRATISLAVA - To je ale šupa! Najnovšie zábery Márie Havranovej (22) prezrádzajú, že herectvo nie je jediné, čomu sa ryšavka aktuálne venuje. Markizácka hviezdička totiž intenzívne pracuje aj na zveľaďovaní svojej postavy. No a výsledok? Aj Rambo by tlieskal!

Ukázala hotový pekáč buchiet! Herečka Mária Havranová je slovenským divákom veľmi dobre známa. Na Markíze sa napríklad istý čas objavovala v seriáli Kukučka, v ktorom stvárnila jednu z hlavných postáv. Pohľady prítomných však často púta nielen na televíznych obrazovkách, ale aj mimo nich.


Markizácka hviezdička ukázala telo: V sprche!


O menší rozruch sa postarala aj nedávno, keď na svoju fanúšikovskú stránku pridala záber, ktorý zaujal viac ako dosť. Zmyselná Slovenka sa totiž tentoraz cvakla v posilňovni a v krátkej športovej podprsenke odhalila nielen tip-top figúru, ale aj to, čo doposiaľ pred očami verejnosti skrývala.

Ryšavka totiž ukázala aj svoju najväčšiu pýchu – a to kompletne vyrysované brucho. Pri pohľade na sexi herečku treba jednoducho uznať, že tá drina a odriekanie skutočne stoja za to!

Viac o téme: Mária Havranová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu