Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nová hviezda Markízy rýchlo zhasla: Slováci, prichádzate o túto krásku!

Mária Havranová Zobraziť galériu (8)
Mária Havranová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Je definitívny koniec! Na obrazovkách markizáckej televízie Doma v piatok poobede vyvrcholil seriál Kukučka. Diváci si mohli pozrieť jeho úplne poslednú časť. Spolu s počinom z pekárenského prostredia však v Záhorskej Bystrici skončila aj mladá herecká hviezda - na Slovákov sa už viac zo seriálu nebude usmievať Mária Havranová (21). A to je veľká škoda... Veď pozrite, ako jej to na fotkách pristane.

Keď seriál Kukučka začiatkom septembra odštartoval na obrazovkách televízie Markíza, v Záhorskej Bystrici si od novinky sľubovali veľa. Svedčí o tom napokon aj čas, na ktorý ju nasadili – spočiatku si diváci mohli počin vychutnať v lukratívnych podvečerných hodinách.

Domáca tvorba však nenaplnila vysoké očakávania markizáckeho vedenia a už o pár týždňov ju odpratali na menšiu televíziu Doma, kde dokonca niekoľkokrát zmenila vysielací čas. A nedávno už kompetentní nadobro stratili trpezlivosť. Kukučka na televíznych obrazovkách v piatok definitívne skončila. 

No spolu so zamilovaným dielom spod Bradla na Markíze zhasla aj nová tvár Mária Havranová. Mladučká kráska bola svojím výzorom predurčená na to, aby sa stala veľkou seriálovou hviezdou. No skôr, ako stihla ukázať Slovensku svoje herecké kvality, kompetentní ju spolu s nepodarkom odpratali do úzadia. 

My sme sa však rozhodli, že vám jej krásu ešte poslednýkrát pripomenieme. Na sociálnej sieti Instagram totiž ryšavka pridáva veľké množstvo fotiek, ktoré rozhodne stoja za povšimnutie. Veď pozrite sami – jej širokému úsmevu by odolal naozaj len máloktorý chlap. Nemyslíte?


Prečítajte si tiež: 


Viac o téme: Mária HavranováKukučka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu