Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nová hviezda na obrazovkách Markízy: Svoje sexi telo ukázala HNEĎ!

Mária Havranová sa v seriáli Kukučka vyzliekla už v druhej časti. Zobraziť galériu (7)
Mária Havranová sa v seriáli Kukučka vyzliekla už v druhej časti. (Zdroj: TV MARKÍZA)

KOŠARISKÁ - Wau, to je kočka! Mária Havranová (21) je vychádzajúcou hviezdou televízie Markíza. Od pondelka žiari v seriáli Kukučka, kde stvárňuje mladučkú pekárku Táňu. Diváci sa na neopozeranú herečku nemôžu vynadívať. A ani sa nie je čomu čudovať - ryšavá kráska totiž na televíznych obrazovkách okrem peknej tváričky a hereckého umenia hneď v úvode ukázala aj svoje sexi telo.

Od začiatku týždňa na obrazovkách televízie Markíza žiari nová hviezda. Okrem Nely Pociskovej si najnovšie môžu diváci vychutnávať pohľad aj na ďalšiu mladú krásku. Je ňou len 21-ročná herečka Mária Havranová, ktorá stvárňuje hlavnú postavu v seriáli Kukučka.

No zdá sa, že ryšavá zvodkyňa je na rozdiel od známejšej kolegyne z Búrlivého vína o dosť menej hanblivá. Veď zatiaľ čo Nela sa odhodlala k aspoň čiastočnému odhaleniu svojej postavy až po niekoľkých týždňoch nakrúcania, Mery – ako mnohí novú krásku nazývajú – odhodila šaty hneď. Postavičku predviedla už v druhej časti seriálu. 

Pekárka Táňa si totiž v jednej zo scén išla zaplávať do miestneho jazera, a tak sa Slovákom okrem pohľadu na jej peknú tváričku naskytol pohľad aj na Havranovej figúru iba v plavkách. Jej bezchybné krivky sa navyše objavili aj vo videoklipe k oficiálnej piesni seriálu, kde jej spod dlhej košele vykukol zadok. Zdá sa, že sa pri sledovaní Kukučky majú diváci ešte na čo tešiť. 

Viac o téme: Mária HavranováKukučka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu